tiistai 31. heinäkuuta 2012

matkalla.

Terveisiä Yhdysvaltojen itärannikolta! Tein sinne lomamatkan, jolla olivat mukana paitsi Mies ja Tytär, myös kalifornialaispariskunta, jotka olemme tunteneet kauan – tutustuin rouvaan silloin, kun kumpikin olimme junioreita high schoolissa.

Bloggerin ajastettu postaus huolehti siitä, että teillä lukijoilla riitti tuoreelta vaikuttavia Tilkunviilaaja-tekstejä myös poissaollessani.

Aioin matkalla tutustua paikallisten kangaskauppojen tarjontaan, mutta siihen ei ollut mahdollisuutta. Näin Joann’s-nimisen ketjukaupan kerran, mutten onnistunut löytämään sitä uudelleen. Pari kertaa ajoimme tilkkutyöliikkeiden ohi, mutta herrat polkivat päättäväisesti kaasua niillä kohdin.

Maisemakuvien sijaan pari kuvaa pussukoistani matkakäytössä. Ensin omat, vintage-kankaiset pussukkani Bed&Breakfast-huoneemme peilipöydällä Bar Harborissa, Mainessa:

Vetoketjupussukat vintage-kankaista, valmiina

Ystäväni pussukat, kuva otettu heidän huoneessaan, myös Bar Harborissa:

Kolme vetoketjupussukkaa vierekkäin

En muistanut ollenkaan, että olen tehnyt hänelle kokonaista kolme vetoketjupussukkaa tällä samalla mallilla! Oli tietysti kiva nähdä ne käytössä!

Vielä Tyttären Oliver Twist –vetoketjupussukka huoneistohotellin pöydällä Bostonissa, Massachusettsissa:

Oliver Twist -vetoketjupussukka täynnä meikkejä

Kotiuduimme eilen aamulla ja matkalaukut makaavat avonaisina lattialla (paitsi Miehen matkalaukku, joka jäi New Yorkiin jostain käsittämättömästä syystä, siis vaikka meillä oli suora lento). En siis pääse ihan vielä tilkkutöiden pariin: ensin on purettava laukut ja vietävä ne pois peittämästä lattiaa, joka toimii design-seinänäni.

Viidakon jalokivi –laukkuohjeeseen liittyen vielä – jos ompelette ohjeella laukun, vinkatkaa ihmeessä minulle! Olisi kiva nähdä, millaisia toisintoja teiltä syntyy!

3 kommenttia:

Soile Kivinen kirjoitti...

Tervetuloa kotimantereelle. Kesä jatkuu. Ihanaaaaaa!

Tiinatei kirjoitti...

On varmaan ollut hieno reissu ja muisteltavaa pitkäksi aikaa! (Vaikka et päässytkään tilkkukauppoihin)

Anita kirjoitti...

Ihania pussukoita!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails