seinäkukkanen.

Viimeisin tilkkupussukkani sai nimen Seinäkukkanen.


Seinäkukkanen-pussukassa on paljon violettia väriä, varsinkin toisella puolella, ja kun hain violet-sanalla ideoita, löysin englanninkielisen termin ”shrinking violet,” josta mieleeni putkahti seinäkukkanen-sana.


Maastossa kuvattuna Seinäkukkanen-vetoketjupussukkani ei ainakaan näytä sulautuvan taustaansa, mutta eksoottinen kukka se melkein voisi olla.


Seinäkukkanen-tilkkupussukka avautuu jälleen kunnolla auki – se on siis Avoin-mallistoa. Sen strategiset mitat ovat seuraavat:

  • Leveys ylhäältä noin 22,5 cm 
  • Korkeus noin 16,5 cm 
  • Pohjan leveys noin 6,5 cm.


Ompelin pussukkaan tavanomaisemmat kantolenksut – kumpaankin reunaan yhden juuri sen verran pitkän, että niistä pussukan voi ripustaa melkein minkälaiseen koukkuun tahansa. Siksi se EI ole Street-mallistoa.

Kokosin tilkkupinnan erittäin söpöistä tilkuista! Maltoin rakennella suorastaan hirsimökki-tyyppisiä osia ennen kuin sovittelin paloja yhteen, mutta lopputuloksena syntyneessä tilkkupinnassa niitä ei juuri erota.


Pohjassa näkyy pari aivan upouutta tilkkua, jotka jäivät yli Ruutuässä-peiton ompelusta.


Syksyinen metsälämpäre on kyllä kiva tausta näille kirkasvärisille pussukoilleni!

Kommentit

Tiinatei sanoi…
Teatasin tätä avoin-mallia ja totesin varsin hyväksi ja helpoksi. Kiitos vinkistä!
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiva kuulla, että olit rohkaistunut testaamaan mallia. Minä en viitsi oikein muilla tavoin enää tehdäkään, kuten ehkä olet huomannutkin. :-)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.