tiistai 21. elokuuta 2018

modernit hirsimökit.

Ommeltuani kiivaasti jokaisena vapaana hetkenä sain valmiiksi tarpeeksi monta modernia hirsimökkiblokkia, jotta voin koota niistä peiton kokoisen tilkkupinnan. Ulkona satoi, joten joudutte tyytymään sisällä otettuun kuvaan. Tilkkupinta ei näy siinä edes kokonaan!


No yhyy, mutta saa tästä ainakin käsityksen. Lisäkäsitystä lähempää ottamastani kuvasta, jossa näkyy hyvin pinnan punainen raita.


Tässä puolestaan keskiössä kirjava raita:


Tilkkupinnan oikeassa alakulmassa on paljon vihreänkirjavia kaitaleita, yhdessä blokissa vieläpä punaisella terästettynä:


Vasempaan alakulmaan koetin löytää tummempia blokkeja, mutta ei sellaisia oikeastaan ollut. Tein kaikista näköjään monivärisiä.


Seuraavana tehtävänä on ommella tälle taustakappale. Olen käyttänyt kaikki varastoni isot kangaspalat, joten minun on joko marssittava kangaskauppaan tai koottava jälleen yksi iso taustakappale pienehköistä paloista.

Tiedän joka tapauksessa jotain siitä, mitä taustakappaleelle tulee. Tietenkin nämä blokit:


Olen käsittämättömän huono pitämään lukua ompelemistani blokeista, jos niitä on enemmän kuin 20! Nytkin oli mahdoton laskea 70:een.

Hyvä silti, että blokkeja oli kaksi ylimääräistä! Kyllä olisi harmittanut ommella kaksi lisää, jos käsissä olisi ollutkin vain 68 blokkia. Varsinkin siinä vaiheessa, kun läksin latomaan blokkeja lattialle. Nehän olisi pitänyt jättää siihen, kunnes viimeisetkin blokit olisivat olleet valmiit!x Eikä tilkkupintani olisi valmiskaan vielä. Onneksi laskin iloisesti väärin!

Viimeinen vilkaisu kivaan tilkkupintaan:


Hahaa, eipä ollutkaan viimeinen vilkaisu! Kirjoitin tekstin eilen, mutta tänään nurmikko oli taas kuiva, ja pääsin kuvaamaan tilkkupinnan ulkona. Se mahtui kuvaan melkein kokonaan, ja auringonvaloakin tuli mukaan!


2 kommenttia:

Tilkkureppu kirjoitti...

Aivan ihastuttavan kaunis tilkkupinta! Moderni versio hirsimökistä. Tykkään valtavasti!!!

*VEKKI* kirjoitti...

Kyllä on kaunis ja ei kyllä enää voida puhua jämäpaloista, kun jälki on tuollaista.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails