sunnuntai 16. elokuuta 2015

liukuvaa väriä.

Teidän lukijoiden on ehkä vaikea ymmärtää, miksi olen innostunut tekemään näitä melko yksinkertaisia tilkkublokkeja. Eihän näissä ole mitään haastetta! Leikataan suorakaide ja tällätään päälle ympyrä – mitä tilkkutyötä se muka on?

Kivaa puuhaa kuitenkin. Käyn parastaikaa läpi jäännöspalalaatikkoani ties monennettako kertaa ja katselen kankaita ties monennellako tavalla. Pienikin pala voi päästä käyttöön.


Pyörylöistä tuli mieleen, että näytin niitä Miehelle. Hän on vuosien mittaan oppinut pari (mielestään) harvinaista erikoistermiä tilkkuilun alalta ja hän tiedustelikin, olenko oikein applikoinut pyörylät tilkuille. Kerroin aivan oikein applikoineeni ja käyttäneeni ompelukoneen kivaa tikkiä. Hän ihan hämmästeli, että ompelukoneesta syntyy tuollainen tikki. (Ihan kuin ikinä jaksaisin/ehtisin käsin applikoida pykäpistoilla!)

Toinen Miehen bravuuritermi on hulpio. Hän käyttäisi sanaa mielellään useamminkin, mutta ei sitä valitettavasti kovin usein tarvitse.

Tilkkupinnastakin tulee todella mainio - mikäli kokeiluihini on uskomista, ja miksei olisi.


Ei vaadi erityistä taidokkuutta, ei, mutta taustatilkkujen liukuvan värityksen ansiosta tässä on juju! Näen jo sieluni silmin, että valmis tilkkupinta on hauska, moderni ja hillityn värikäs.

Enää noin 253 blokkia niin tilkkupinta on valmis. Haha.

12 kommenttia:

Julierose kirjoitti...

these are the cutest little circles--love them hugs, Julierose

Irma kirjoitti...

Uskon että oletuksesi ja näkemyksesi tulevasta työstä valmistuneena pitää paikkansa:)

Helena kirjoitti...

Ihanan optimistinen asenne. Värien liukuminen näkyy jo kahdesta tilkkurivistä. Sinulta olen saanut monta vinkkiä jämätilkkujen käyttöön, joten: Kiitos vinkeistä.

käsin ja koneella kirjoitti...

Oletpa taas kerran taikomassa upeaa juttua

Poppy kirjoitti...

Ihanaiset lintu- ja kissatilkut tulevat hienosti esille taustasta, tästä tulee varmasti kiinnostava työ.

*VEKKI* kirjoitti...

Mikä hieno idea tämä on ja niin kaunista jälkeä teet. Tuo liukuväritys on kerrassaan upea. Lykkyä tekoon. Niin ja kiitos ideasta, se on talletettu sinne tekemättömiä töitä -tiedostoon.

PikkuBertta kirjoitti...

Voi että minä löysin ihanan Pinterestin kautta ihanan tilkkublogisi...jonkin verran tilkkutöitä tehneenä, tilkkuiluni pääsee nyt aivan uusiin ulottuvuuksiin blogissasi....jopa piti kokeillakin tyyliäsi tehdä meikkipussukkaa...ja aivan uskomattomia tilkkutöitä teet...todella ihailen ...pistinpä blogisi omalle listalleni,että pääsen tuoreeltaan töitäsi katselemaan
Minun pitäisi hankkia itselleni leikkuri ja alusta...varmasti helpottais työtä.

Marle kirjoitti...

Yksinkertaisilla malleilla saa niitä parhaita töitä, kun väreillä leikkiminen on hallussa. Ja sinullahan on!

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Thank you -- glad to hear you like them too!

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Kiva kuulla! Malli oli niin hieno. Eiköhän tästäkin tule kunnollinen.

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Olen optimisti! Ja kiva jos olet saanut vinkkejä!

Amalia kirjoitti...

Tilkkutyön ei tosiaankaan tarvitse olla kovin monimutkainen, jotta se olisi hyvännäköinen. Yksi osa hauskuutta on juuri tuo väreillä leikittely. Hyvän näköistä pintaa on sinulla tulossa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails