maanantai 23. maaliskuuta 2015

miltä tilkkublokit näyttävät?

Laskin onneksi oikein ja ompelin kuin ompelinkin tismalleen tarvittavan määrän punaisia tilkkublokkeja sinisten ja violettien neliöideni ympärille.


Päätin ommella ensin kaikki punaiset tilkkublokit ja sen jälkeen kokeilla, sopivatko ne täydentämään tilkkupinnan. Mitä mieltä olette?


Sopivatko punaiset sinisten ja violettien kanssa?


Minulla on näiden sopivuudesta oma mielipide, mutta kuulen mielelläni myös, mitä mieltä te lukijat olette!

13 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Jees :).

Irma kirjoitti...

Katsoin työtä ensin pikkukuvasta joka näkyy bloggerin hallintasivulla ja se näytti hyvältä. Miltä näyttää jos punaiset ei olekaan mukana?

Unknown kirjoitti...

Sopivat hyvin violettien viereen reunustamaan sinisiä! Taidokkaasti jaoteltu, olisin itse varmaan antanut sattuman määrätä järjestyksen :D

Perhoneito kirjoitti...

Mun mielestä näyttää tosi hyvältä, mutta punainen onkin mun lempiväri!

Hannele kirjoitti...

Olen tässä nyt tovin katsellut ja miettinyt, miksi minun silmään nuo punaiset eivät "istu" - hirvittää oikein tätä kirjoittaa, mutta kysyit mielipidettä :) Luulen, että se johtuu tuon punaisuuden punaisuudesta: analoginen värisarja jatkuisi aniliinin ja fuksian sävyillä, kun taas käyttämäsi punaiset ovat puhtaita, lähes oranssisiakin. Siniset ja lilat sopivat upeasti, mutta punainen pomppaa...

käsin ja koneella kirjoitti...

Jos olisin itse ompelemassa,niin laittaisin punaiset,ovat tosi kauniit.Anna mennä,älä epäröi,hyvä siitä tulee.

Tiinatei kirjoitti...

Kun kerran kysyit, jättäisin punaiset pois. Mutta minähän olenkin sinilila-fani. Mielipiteeni oli aluksi täysin intuitiivinen, mutta luettuani Hannelen kommentin, tajusin, mistä intuitio saattaa olla on peräisin. Mutta sinun peittosi, sinä päätät, sillä kauneushan on katsojan silmässä =D

Tilkkureppu kirjoitti...

Punainen tuo kyllä raikkutta siniseen väriin, kuvasta päätellen näyttää kivalta, voisi ehkä toimiakin.

Marle kirjoitti...

Jaa-a, mitä tohon nyt sanoisi. Taidan olla samoilla linjoilla Hannelen kanssa. Fuksiaa ja pinkkiä, mutta ei oranssihtavia eli semmoisia lämpimiä. Mutta en nyt kuitenkaan pyörry, jos päätät punaiset jättää.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä toi on tosi hieno liukuvärjäytymä! Sinisen kautta punaseen... Siinähän se violetti on sopivasti välissä. -aivosolu

Kati kirjoitti...

Kallistuisin säyseämpään värieroon mutta ymmärrän kyllä kun toiset suosivat räväkkyyttä :) Sininen ja lila hivelevät silmiä niin lempeästi.

Hannele kirjoitti...

Oli pakko tulla katsomaan, millaisia mielipiteitä tänne on tullut. Tällaiset postaukset ovat tosi kivoja ja hyödyllisiäkin, sillä nuo värivalinnat mietityttävät varmasti kaikkia tilkkuilijoita. Ja toisaalta, ihmisethän näkevät väritkin hyvin eri tavalla. Kiitos tästä tosi mielenkiintoisesta kirjoituksestasi!

Poppy kirjoitti...

Sopivat, ehdottomasti!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails