perjantai 13. maaliskuuta 2015

melkein valmis.

Voisin sanoa, että palapelikuvioinen, punainen tilkkutyöni on nyt MPNVV eli muutamaa palapelipalan nirkkoa vailla valmis.


(Kylläpä on jotenkin iltahämyä tulviva kuva, vaikkei tässä ole muuta näkyvissä kuin tilkkutyö.)

Olen leikannut ja ommellut työhön reunakaitaleet. En erityisesti tykkää ommella näin pitkiä saumoja! Mutta pakkohan se on, että saa palapelin näyttämään keskeneräiseltä.


Palapelipalojen nirkotkin olen leikannut, mutta en applikoinut vielä. Osa on paikoillaan nuppineuloin kiinnitettyinä.


Valokuvassa saattaa näyttää, kuin nirkot olisi jo ommeltu, mutta esimerkiksi oikealla alhaalla näkyvät nirkot ovat kuin ovatkin kiinni vain nuppineuloilla.

Kiitos positiivisista ja kehuvista kommenteistanne! Nyt vähän himmailen ja sanon, ettei tämä työ ole ihan yhtä hienon näköinen elävänä kuin kuvissa. Jostain syystä musta-punainen-yhdistelmä on kuvissa poikkeuksellisen edukseen (kun taas joitain värejä ei millään saa näyttämään kuvissa miltään)!

Neljän reunakaitaleen lisäksi tilkkutyöni on ollut paremminkin tilkkutyöttömyyttä tällä viikolla. Ei vain ole edennyt, ei. Onneksi sentään tämän tilkkutyön valmistuminen häämöttää aika lähellä.

Applikoinnista puheen ollen, käykää katsomassa, miten Helsingin tilkkukilta Syyringin hyväntekeväisyystilkkutyöprojekti etenee. Teemme yhdessä mega-suuritöistä tilkkutyötä ja siitä on kuvia Syyringin www-sivuilla.

Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tämä peitto näyttää kyllä tosi hauskalta kun tuota mustaa on sisempänäkin.

Hannele kirjoitti...

Kyllä tämä vaan hienolta näyttää näissä kuvissa ja noilla keskeneräisyyden ideoilla varustettuna - ja otathan huomioon, että "luonnossa" et pääse sitä näkemään niitä niin kaukaa/pienennetyssä muodossa kuin ne ovat kuvissa. Ja minulle ainakin käy isompien ja aikaavievien töiden kanssa niin, että niille tulee "sokeaksi", kun ne ova aina käsillä ja työn alla.... Taisteluväsymys iskee :)

*VEKKI* kirjoitti...

Nätti työ. Voi jysäys, olen luullut, että palan nirkotkin leikataan yhtenä. Miten fiksua ommella ne erikseen. Lempivärejänikin.

Satu kirjoitti...

Voih, niin kaunista taas ;)... todellakin palapeliharrastajan unelmapeitto!!!

Tilkkureppu kirjoitti...

Mielestäni tämä näyttää kyllä kuvissa hienolta ja upealta!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails