viivasuoraa taas.

Ompelukoneeni pystyy tuottamaan noin tsiljardia erilaista koristetikkiä, mutta minä käytin taas vain suoraa tikkausta. Sain uusimmat pussukkapinnat nopeasti tikattua, kun minun ei tarvinnut keksiä tikkauskuvioita!


Laskettelin ees-sun-taas ja tikkasin vähän reilun paininjalan etäisyyksille viivasuorat tikkaukset.


Tykkään tilkkupinnoista todella paljon! Minun on myönnettävä, että suorat reunat ja suorat ompeleet miellyttävät silmääni luonnostaan.


Seuraavaksi pitäisi leikata tilkkupussukkaan vuorikappaleet ja sisätasku, joka sekin täytyy vielä ommella. Ääh, vaatii ajatustyötä päättää vuorin kuosista, ja sopivien taskupalojen löytäminen on usein hankalaa. Taidanpa sommitella välillä traktorinjälkitilkkupinnalle taustakappaletta – ellen sitten tasoittele plus-kuvioisia tilkkublokkejani…

Kommentit

Tilkku & Tilkku sanoi…
Kiitos Tiina ihanasta nimipäivälahjasta! Kuori, jota sinä sanoit vanhaksi, rumaksi ja kevottomaksi, sisälsi kaikkea niin kaunista ja mieluisaa ja tuli ihan ehjänä perille. Oli ihan hyvä hillitä minun uteliaisuutta ja kehottaa avamaan kirjeet vasta tänään.
Viivasuora tikkaus näyttää hyvältä kauniissa pinnassa.
Tiina sanoi…
Jäin tätä tekstiäsi lukiessa miettimään että niin, voisihan tällaisen tikatun pussukan todellakin tehdä erillisellä vuorellakin, itse kun yleensä aina jätän sen tekemättä, vaan tikkauksen nurjapuoli on se pussin sisäpuoli.
Tiinatei sanoi…
Hyvältä näyttää! Eipä tikkaukset ryöstä huomiota komealta tilkkupinnalta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.