en voinut mitään!

Traktorinjälkikuvioinen tilkkupinta kaipaa taakseen taustakappaletta ja plus-kuvioiset tilkkublokit pitäisi nyt ommella yhteen tilkkupinnaksi, mutta en voinut mitään.

Keräsin ompelupöydälle röykkiöityneistä jäännöspalaläjistä turkooseja ja vaaleanpuna-pinkkejä erikseen ja leikkasin ja ompelin. Otin katseenvangitsijaksi vaaleanpunasävyistä koirakangasta ja kokosin saman tien tilkkupinnat pussukkaan, tai melkein:


Toista puolta piti vielä vähän jatkaa, ja sitten pinnat olivatkin valmiit:


Turkoosi vetoketju saa sopia näihin. Todennäköisesti ompelen kummankin pinnan toiseen reunaan vielä pystykaitaleen, jotta saan kappaleista vielä vähän leveämmät. Silloin voin ommella vetoketjun päihin kangaskappaleet ja ne jäävät valmiissa pussukassa vielä näkyviinkin.

Katseenvangitsijana vaihteeksi koira:


Mitä rotua nämä hauvat mahtaa olla? Tuon pitkäraajaisemman pilkut tuovat mieleen dalmatialaisen, mutta väri ei täsmää.

Oikeastaan rupesin ompelemaan tätä tilkkutyötä, koska minua harmitti turkoosi-punayhdistelmästä ompelemani tilkkupussukka, jolle annoin nimeksi Avosydän. En tykännyt siitä mielestäni tarpeeksi. Välillä vain tulee huteja. Tässä sen sijaan on paljon enemmän minua miellyttävä ilme!

Kommentit

Tiinatei sanoi…
On hauska tilkkupinta! Myönnettävä on, tämä on kyllä enemmän näköisesi kuin turkoosi-punainen, vaikka tykkäsin siitäkin.
*VEKKI* sanoi…
Kivan näköistä ja nuo värit niin herkut.
Tilkku & Tilkku sanoi…
Kylläpä sinä olet ahkera ja tuottoisa! Peittoa ja pussukkaa valmistuu yhtenään. Koiraroduista en tiedä, mutta kivannäköistä pintaa on taas syntymässä pussukkaan. Avosydänkö huti?
Mari sanoi…
Tulee tästä kivemman näköinen, kuin "Avosydän". Ehkä siinä se kuvion kehittely jäi hiukan kesken (kun ei ole selkeää tavoitetta lopputuloskin saa jäädä vapaammaksi). Hienot tikkaukset kuitenkin mielestäni siinä oli.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.