tosi positiivista.

Näin monta plus-kuvioista tilkkublokkia eivät voi olla muuta kuin tosi positiiviset!Eikö tämä tilkkupinta olekin hämmentävän hillitty väritykseltään ollakseen Tilkunviilaajan tuotantoa? Olen täällä suu auki ja ihmettelen. Missä ovat kaikki värit?

No hahhah, tästä pitikin tietysti tulla hillitty, jotta tämä korostaa sängynpäädyn yläpuolelle ripustettua kitara-aiheista seinävaatetta.

Olin iloinen siitä, että nuottikuvioiset palat sattuivat yhdessä välisommitelmassani juuri pinnan alareunaan niin, että tajusin niiden muistuttavan ruokoja. Kun asetin kaikki nuottikuvioisia neliöitä sisältäneet blokit tilkkupinnan alareunaan, mihin ruo'ot luonnollisesti kuuluvat, tilkkupinnan muu sommitteleminen sujui kuin itsestään.


Ehdin jo tasoittaa alimman rivin plus-kuvioiset tilkkublokit lopulliseen mittaan 29cm x 29cm ja ommella ne pötköksi. Seuraavat rivit seuraavaksi!

Haluan tilkkupinnasta päiväpeiton kokoisen, joten joudun ompelemaan tälle vielä kehyksiä, mutta se on sen ajan murhe! Kun nyt ensin saisin itse blokkipinnan kokoon.

Kommentit

Aivosolu sanoi…
Hieno tuli! Kohta tänne tulee googlen kautta kaksplussan palstaa etsiviä plussaajia x)
Eija sanoi…
Hienot värit.
Soile Kivinen sanoi…
Aivan ihanat värit!
Päivityksiä sanoi…
Kaunis, seesteinen ja harmoninen, hyvä pari kitaralle!
*VEKKI* sanoi…
Kyllä on hieno ja tuo vaalea väritys korostaa kivasti.
Tiina sanoi…
Todella hienot tilkut teit ja ehkä on hyvä että välillä tekee erilaisista väreistä :-)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.