uusin tilkkublokki. tilkkumoka.

Viimeisin neljästä vinoraitablokista asettelma "blokki" on aika värikäs:


Minulla taisi työtä aloittaessani olla ajatuksena, että suosisin sinertäviä ja harmahtavia värejä ja käyttäisin ehkä muutamaa poikkeavaväristä kangasta niiden lisäksi. Tuossa "blokissa" ehdot toteutuvatkin oikein hyvin.

Silmissä vihiraa

Koska vinoraitablokkien perusrakennusosat eli tietyn kokoiset kangasneliöt ovat pöydälläni vähissä ja minun pitäisi leikata lisää neliöitä, keksin mieluisamman puuhan. Otin esiin musta-vaalean tähti-neliötyöni, johon olen ommellut lukuisia paloja, mutta johon olen ommellut yhteen vain kolme riviä paloja.

Soitellen sotaan! Asettelin nopeasti kolme valmista riviäni design-lattialle ja lähes satunnaisotannalla kokosin rivien alapuolelle seuraavan rivillisen valmiita paloja yhdistettäviksi. Sitten ompelin. Tein kaksi riviä ja olin vähän tyytyväinenkin itseeni.

Katsoin onneksi vähän tarkemmin aikaansaannostani. Ja haloo, olinkin ommellut vääränlaisen rivin heti kättelyssä!


Tähän kohtaan olisi pitänyt ommella neliömäiseltä näyttävä pala, ei tähteä (koska jos tässä olisi tähti paikallaan, yläkulmassa näkyvät sakarat olisivat tähteen nähden oikein päin). Siispä pääsin taas purkuhommiin. En ole enää läheskään yhtä tyytyväinen itseeni!

Kommentit

Soile Kivinen sanoi…
Heissan,

Tule leikkelemään tilkkuja Tilkkupajaan. Voidaan samalla päivittää tilkkukuulumiset ja suunnitella tulevia.
Irma sanoi…
Tekevälle sattuu:)
Tiinatei sanoi…
Kauniit värit blokissasi! Voihan tuota mokaa sanoa vaikka variaatioksi :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.