tilkkutöihin ja ompeluun liittyvää

Pari viime iltaa on taas kulunut muussa kuin ompelutyössä, mutta eilen tapahtui sentään jotain tilkkutöihin ja ompeluun liittyvää. Sain nimittäin kaksi pakettia. Olin tilannut netistä kirjan ja toisaalta netistä kaksi kaavaa, ja paketit saapuivat samalla kertaa. Ihana tunne!

Uusi kirja

Tilaamani kirja oli Lois L. Hallockin kirjoittama "Creating Your Perfect Quilting Space – Sewing-Room Makeovers for Any Space and Any Budget".


Ennätin vain silmäillä sitä ennen kuin minun oli riennettävä muualle, ja palan halusta päästä tekemään edes joitakin kirjan neuvomia muutoksia omaan työskentelytilaani. No ainakin työtilani ansaitsisi kunnon siivouksen! Ompelupöytäni on puolillaan röykkiöitä.

Mies teeskenteli jo soittavansa kiinteistövälittäjälle hankkiakseen isomman asunnon, kun esittelin paria kirjan kuvaa, vaikka kirja nimenomaan lupaa ratkaisuja "mihin tahansa tilaan".

Uudet kaavat

Kerroinkin jo jossain aiemmassa postauksessani, että haluaisin kokeilla kiinnostavan paidan ompelemista. No, pääsen kokeilemaan sitä!

Sandra Betzinan Today's Fit –malli, kaava V1109


Toivottavasti trikoovarastoistani löytyy sopiva määrä siedettävää kangasta. Raidallista ei kyllä ole – täytyykö, harmin paikka, taas käydä kangaskaupan kautta?

Tyttären kanssa olen ihastellut vanhan hyvän ajan leveähelmaisia mekkoja, ja näistä keskusteluista innostuneena tilata täräytin vintage-mekkokaavan samalla kun tilailin tuota paitakaavaa.

Vogue Vintage Model –malli, kaava V1084


Minusta tuntuu, ettei Tyttärellä sen paremmin kuin minullakaan ole oikein käsitystä siitä, missä tällaista mekkoa voisi luontevasti käyttää, mutta toivottavasti saan ommelluksi ainakin yhden tällaisen kesäkaudeksi. Ehkä käyttötarkoitus löytyy, kun mekko on olemassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

tilkkupeiton reunan kanttaaminen.