valmis kassi. uusi applikoitu tilkkukukka.

Pellavakassi on nyt valmis.


Koska kassi on niin vaalea, ompelin pohjaan napit "jaloiksi," jotta kassin pohja ei suoraan osuisi maahan tai lattiaan, kun se lasketaan kädestä. Ehkä jalat suojaavat kassin pohjaa likaantumiselta.


Käytin kahta nappia päällekkäin. Toisaalta jaloista tuli korkeammat, ja toisaalta kumpikaan nappi ei yksinään näyttänyt hyvältä, yhdessä kyllä näyttivät.

Keltainen applikoitu tilkkukukka

Ennen kuin huomasinkaan, olin piirtänyt uudet terälehtikaavat, hakenut esiin keltaisia, oransseja ja pinkkejä kankaita ja ommellut vielä yhdet tilkkukukan palat.

"Alimmaiset" terälehdet ommellaan ensin ja sitten uloimmat.


Viimeiseksi ommellaan keskellä oleva, päällimmäinen terälehti.


Eilen illalla ehdin koristetikata myös tämän keltakukkaisen kupongin:


Löysin vielä keltaistakin helmimuliinilankaa varastoistani. Olen saanut kaikki kirjontalangat äidiltäni, jolla oli niitä aikamoinen varasto. Kaikkein vanhimmat langat on kiedottu puisiin lankarulliin.

Seuraavaksi pitäisi kai keskittyä käyttämään tilkkukukat jossain työssä, esimerkiksi kasseissa tai laukuissa!

Kommentit

ailami sanoi…
Tässä pellavalaukun uusi omistaja! Tiina oli ajatellut että saattaisin pitää laukusta, ja toden totta, pidän kyllä. Vielä enemmän livenä. Musta-valkoinen väriyhdistelmä vetoaa aina uudelleen, siitä osoituksena vaatekaappini on kevään aikana täydentynyt kahdella musta-valko-pallollisella tunikalla, mustavalkoisella puuvillahameella, mustalla kevätpoplarilla...pisteeksi i:n päälle sopii super-persoonallinen mustavalkoinen laukku.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

Iloinen yllätys.