vähän villoja

Haa, aloitin uutta tilkkutyötä ja rupesin leikkaamaan 5x5cm ruutuja valmiiksi valitsemastani kangaspinosta. Leikkaan näitä lattialla, eikä työasentoni ole lainkaan ergonominen.


Niin välillä piti lepuuttaa selkää ja ommella joulupallotyöhön reunusta. Aiemmin mainitsemassani Quilts Japan -lehdessä oli useita jouluisia seinävaatteita, joista yhdessä oli kaitaleista ommeltu reunus. Kopioin idean joulupallotyöhöni. Olin aloittanut isommilla paloilla, joiden leveys taisi olla noin puolet pallopalan leveydestä, mutta en oikein mieltynyt siihen. Onneksi keskeytin reunuksen edistämisen, kun huomasin sen irtinäiseksi jääneen rivin. Tämä vaikuttaa lupaavammalta reunukselta.


Kuvasta ei ehkä voi suoraan päätellä tämänkään reunuksen onnistumismahdollisuuksia.

Kuvasin myös laukkuni, jonka tein japanilaisen lainalehden ohjeita mukaillen.


Ehkä tässä voi kuljettaa läppäriä. Pidän tämän itse kahdestakin syystä. Laukku oli monimutkainen toteutettava, ja siinä meni arvaamaton määrä työtunteja (eikä se vieläkään ole aivan valmis, koska siitäkin puuttuu vanerinen pohjalevy). En raaski luopua siitä siksikään, että valitsin niin huolellisesti kankaat oman mieleni mukaisiksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.