näkyviä tuloksia

Asiat edistyivät eilen toden teolla! Tein etäpäivän eli toimiston sijasta työskentelin kotona, joten saatoin hoitaa muutaman henkilökohtaista käyntiä vaativan asian keskellä päivää. Pääsin siis vihdoinkin hankkimaan pohjalevyjä PC-laukkua varten. Kävin Helsingin Lasi ja Puu -nimisessä liikkeessä ja olin hämmästynyt, että sain mittojen mukaiset, ohuet vanerilevyt saman tien mukaani. Huokealla! Teetin samalla pohjalevyn omaan tilkkulaukkuuni, joka on virunut vaatehuoneen nurkassa melkein valmiina jo kuukausia.

Tässä tuloillaan oleva PC-laukku ja vielä päällystämätön pohjalevy:Illalla ehdin edistää myös farkkulaukkuja. Aloitin siitä, joka oli lähinnä valmista. Kun olin kiinnittänyt laukun suun huolittelevan kaitaleen, sain idean toista laukkua varten.

Tässä kaitale kiinnitettynä:Näin kaitaleen töröttävän näin ja keksin, että teen toiseen laukkuun rimpsureunuksen. Minusta laukku oli periaatteessa kiva, mutta se vaikutti vähän lattealta. Reunus somistaa sen juuri sopivasti.

Kaitale tekeillä. Jokainen laskos kiinni omalla nuppineulalla.Valmis rimpsureuna:Tuloksena ei tietenkään (vielä) ollut yhtään valmista laukkua. Huoh.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

Iloinen yllätys.