taas kiirehdin!

Ompelutyöt sujuivat tosi sutjakkaasti toissailtana (pääsin vasta tänään lauantaina blogin päivitystöihin, koska Blogger oli tuntikaupalla nurin). Tilkkupinnan tikkaus onnistui mielestäni kivasti – käytin turkoosia tikkauslankaa tummalla kankaalla, ja se näyttikin hyvältä. Tyttären kanssa valitsimme vetoketjun viereiseksi kaitalekankaaksi turkoosi-lilakuvioisen, joka hänen mukaansa ”komppaa tota sikana”. Edelleen näytti hyvältä.

Vetoketjukin tuli kiinnitetyksi siististi. Sen jälkeen olikin kiire koota pussukka, että näkisin, miltä se näyttää oikeasti. Kiirehdin, ja niin sitten jäivät kaikki henkisesti suunnittelemani lenksut ompelematta ja kiinnittämättä.

Tänne vetoketjun alapuolelle ajattelin jonkun suuntaista lenksua. Sitä ei siis ole:


Pussukka on niiiin siisti! En millään viitsisi purkaa hyviä saumojani, että saisin kanto- ja kiinnipitolenksun mukaan, mutta *huoh* varmaan täytyy.


Koska pussukka ei ole vielä virallisesti valmis, piheilen sen näyttämisessä kokonaan – vielä. Vaikka hirveästi tekisi mieli näyttää se saman tien.

Kekkerikattaus


Kyse ei ollut lastenkutsuista. Kekkereille valittiin mahdollisimman kirkkaan värisiä ja kirjavia astioita korostamaan pöytäliinani värikkyyttä. Tyttären tekemä kakku maistui tosi hyvältä ja ikkunasta suorastaan tulvi auringonvaloa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.