Monday, 14 May 2018

varjostettuja neliöblokkeja.

Olen pitänyt näille Tula Pinkin ihanasta fättäripinosta aloittamilleni blokeille työnimeä ”varjostetut neliöblokit”. Tula Pinkin kankaiden lisäksi kaikki muutkin kirkkaat kuviokankaani ovat päässeet mukaan, ja osa ei niin kirkkaista kuviokankaistakin.

Tässä asetelmassa tykkään siitä, että yläkulma näyttää selvästi valoisammalta kuin alakulma.


Seuraavaan asetelmaan löysin muutaman kankaan, jotka luulin käyttäneeni jo kokonaan – eli nuo gerberakankaat. Mahdoinkohan ostaa ne 10 vuotta sitten vai vielä pidempäänköhän ne ovat olleet varastossani?


Kaikki kuviot ja värit sopivat keskenään, kuten kuvasta näkyy:


Tässä viiden blokin koosteessa on yksi Tula Pink –kangas, ja sekin on varastostani. Sain sen joululahjaksi uusiseelantilaiselta internet-ystävältäni.


Olen nyt ommellut yli 60 tällaista tilkkublokkia, kaikki eri kuviokankaasta. Hmmm, pitäisikö tästä olla huolissaan?! Varsinkin kun en ole käyttänyt läheskään kaikkia varastoni kankaita, vaan vain kirkaan värisiä, kunnolla kuviollisia.

4 comments:

Poutapilvi said...

Tuleepa kivan näköistä pintaa. Hauskasti taas liukuu vaaleasta tummempaan vaikka kuviollisten ruutujen värit vaihtelevat. Näyttää kivalta ja tekniikkakaan ei ihan mahdottoman vaikealta. Tätä minäkin voisin kuvitella tekeväni. Odotan innolla näkeväni täällä joskus valmiinakin. Siis tuon pinnan ja varmaankin taas ihanan peiton.

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde said...

It looks beautiful! Wonderful fabrics!

Tiinatei said...

Kiva malli ja sopii hyvin kirjaviin kankaisiin!

Marle said...

Tuossa pääsee tilkut hyvin esiin! Hauska malli.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails