pussukkapussukka.

Juuri valmiiksi ompelemani tilkkupussukka on nimeltään Jekku. Tässä se on hangella pieniä jalanjälkiä ympärillä. Onko hangella kävellyt pieniä tyyppejä ja ovatko ne kenties menneet piiloon pussukkaan?


Avataan vetoketju ja katsotaan:


Kyllä pussukassa on pari pientä tyyppiä sisällä, mutta he eivät ole voineet tehdä noin pikkuisia jälkiä lumeen. Jälkien täytyy olla jonkun muun tekemiä.

Totta puhuakseni pehmolelut ovat pussukassa, jotta se näyttäisi topakalta kuvissa. Hyvin ne toimivat pullentajina. Tässäkin Jekku-pussukka seisoo erittäin tomerana lumisella penkillä.


Samaten tässä:


Ei silti, tämä pussukka pysyy seisaallaan myös ilman pehmoleluja. Tein vuoriin kaksi reilua taskua, yhden kummallekin puolelle.


Tilkunviilaaja-merkki on vain toisessa taskussa. Yksi merkki riittää todistamaan, että pussukka on tekosiani.


Sisätaskun näyttävät lörpsyvän, ja syynä on, että ompelen taskuihin aina väljyyttä. Jos taskun ompelisi ihan lituskaksi vuoriin kiinni, eihän sinne mahtuisi mitään, millä on ulottuvuutta.

Tässä pussukan kappaleet ennen kuin kokosin sen. Vasemmassa reunassa näkyy hiukan tilkkua, josta ompelin kiinnipito- ja roikotuslenksut.


Kissan mielestä lenksukankaalla oli paljon mukavampi lepuuttaa häntää. Se istuu Tyttären ompeleman lelun vieressä ja miettii ehkä, miksi leikkikaveri ei liiku.


Takaisin asiaan. Joku teistä on kommentissa pyytänyt, että lisäisin kuviin jotain mittakaavaa. Tästä pesee – Jekku-tilkkupussukka ja vieressä mittanauha, josta näkee, että tämä on noin 25 cm leveä, siis alareunastaan.


Jekku-vetoketjupussukka on kooltaan seuraavanlainen:

  • 34,5 cm leveä yläreunastaan
  • 18 cm korkea
  • 10 cm leveä pohja.Jekku-pussukka on Avoin-mallistoa.

Olen nähnyt Instagramissa aika usein, että kuvaajan varpaat näkyvät kuvassa tilkkutuotoksen kanssa.


Olen mukana trendissä. Jekku-pussukka poseeraa penkillä (pehmolelut sisuksissa) ja minä seison mokkasaappaissani vieressä. Päivällä oli vielä pakkasta ja mokkasaappaat olivat hyvä valinta, mutta nyt pakkanen on tiessään.

Ai niin, postauksen nimenä on pussukkapussukka, sillä Jekku on niin iso, että ajattelin käyttää sitä useamman pienemmän pussukan säilytykseen. Se ei siis ole meikki-, raha-, eikä kampausvälinepussukka. Se on pussukkapussukka!

Kommentit

Tiinatei sanoi…
Jekku-pussukkaan voi pussukoiden lisäksi piilottaa vaikka jekku-pullonkin. Minä käytän usein pussukan pullistajana ja painona kilon sokeripussia. Sinun pullistajasi ovat paljon söpömpiä.
Tilkunviilaaja sanoi…
Jaa, en ole jekkupullosta koskaan kuullut ;-) mutta varmasti tänne menisi muutakin kuin söpöjä pehmoeläimiä, pussukoita tai sokeripusseja! Tämä on ehkä ensimmäinen pussukka, johon sokeripussi mahtuisi.
Tilkku & Tilkku sanoi…
Pullistajat näyttävät aika pelokkailta, ovat kai odottaneet vetoketjun avaamista pitkän ajan henkeään pidätellen. Kivalta näyttää Jekku-pussukkapussukka. Jälkien jättäjä jäi arvoitukseksi. Kissa on ihana!
*VEKKI* sanoi…
Kyllä nää sun pussukat on niin herkullisia kaikki. Eikä pullistajissakaan mitään vikaa ole.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.