tiistai 29. heinäkuuta 2014

valmiimpi palapeli.

Ahersin tilkkupalapeliini nirkkopaloja kesähuvilalla viettämäni kahden viikon aikana ja sain kaikki helpoimmat palat valmiiksi.


Tilkkupalapeliini tulee mustat kehykset – palapelin palat ovat siis mustalla alustalla! Saattaa olla, että kuvan alareunassa näkyvä punainen rivi on sentään jo palapelin reunaa, mutta muuten palapeli tulee olemaan ihan keskeneräinen.


Asettelin kolmen suorakaiderivin kaistaleet parhaani mukaan järjestykseen. Olenko todella ajatellut, että noin keskeltä puuttuisi vielä pala?


Kangastuksia on joskus kommentoinut, että asettelen palat mieluiten sävyjä liu’uttamalla ja niin taitaa olla! Minusta se on helpointa. Mutta miksi yksi kirjavahko pala on keskellä punaista aluetta?

Seuraavaksi minun täytyy ommella vierekkäisiin kaistaleisiin sopivat nirkkopalat reunaan, sopivasti joko toiselle tai toiselle puolelle. Kannattaahan ne ommella ennen kuin kiinnitän palat toisiinsa, niin säästyn yhden reunan applikointiompelemiselta!

Mahtaako minulla olla riittävästi mustaa tilkkukangasta jäljellä? Käyttelin sitä melko suruttomasti Kuusten kuiske –peiton geometrisiin tilkkublokkeihin.

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tämä on mielenkiintoinen pinta, mikä työ taiteilla palat oikeille kohdilleen. Toisaalta eiväthän palapeleissäkään kaikki palat ole symmetrisiä. Silti aikamoinen kiinnitystyö

Poutapilvi kirjoitti...

Hieno työ, kaunista pintaa ja uskomaton vaivannäkö! Itse en jaksaisi moiseen ryhtyä.

Soile Kivinen kirjoitti...

Mahtava!

Tilkkureppu kirjoitti...

Upea tulee ja kivat nuo puuttuvat palat!

Lea P kirjoitti...

Ihanan räiskyvä palapeli ja ihan sinun näköisesi.

Irma kirjoitti...

Minulle tuli ensimmäiseksi mieleen sana: jännä, katsotaan minkä sanan lopputuolos tuo mieleen:)

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Olet koonnut osaset kauniiksi palapeliksi.Värit liukuvat hienosti toisiinsa.

*VEKKI* kirjoitti...

Aivan ihanat värit ja tuo malli on niin nätti niin nätti.

Saija kirjoitti...

Hienot värit. Kauniita töitä sinulla!

Tiinatei kirjoitti...

Upea!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails