pussukka valmiina!

Jipii, sain mystisen tilkkutyöni niin hyvään valmiustilaan, että annoin itselleni luvan vaihteeksi ommella pussukkaa. Sehän syntyikin lopulta nopeasti, koska kaikki osat olivat valmiina.

Vetoketjupussukka sai nimekseen "Taivaanranta".


  • Leveys ylhäältä noin 26cm
  • Korkeus noin 16cm
  • Pohjan leveys noin 8cm
  • Vetoketju oli merkitty 25cm pitkäksi.

Pussukassa on kahden farkkukangastilkun ympärille ommeltuja jäännöspaloja. Tilkkupinnat olen tikannut kiinni paksuhkoon tikkausvanuun. Sitten pussukassa on vuori.


Tällä kertaa pussukka on pehmeämpi, koska jätin collegejerseykerroksen pois.


Onneksi ulkona oli sen verran valoisaa ja kuivaa, että sain otetuksi Taivaanranta-pussukan valmistujaiskuvat.

Ehdotus

Sellaistakin olen miettinyt, että ehkä jokunen lukijoistani haluaisi ostaa Tilkunviilaajan vuosikalenterin 2013? Olen teettämässä kuvakalenteria tänä viikonloppuna ja tilaan niitä pari, kolme ylimääräistä kappaletta. Myyn kalenterin hintaan noin 20 euroa + postikulut. (Ifolorin A4-kokoinen perusseinäkalenteri näyttää maksavan 17,45 euroa + postituskulut eli hinta minulle lienee jotain 20 euron vaiheilla per kalenteri.)

Jos kiinnostuit, jätä kommentti yhteystietoinesi tai lähetä sähköpostia minulle Tilkunviilaajan profiilin kautta.

Paluu aiempaan

Kokosin kuvia kalenteriin ja huomasin, että Keisarinna Ramandu –tilkkupeitosta ottamani valmistujaiskuvat olivat haalean värisiä, kiitos tuolloin vallinneen valaistuksen. Peitto on kuitenkin mielestäni niin hieno, että haluan sen ehdottomasti mukaan kalenteriin! Niinpä värväsin Tyttären ottamaan siitä uudet esittelykuvat.

Keisarinna Ramandu –tilkkupeitto on vähän vinossa, mutta värit ovat todenmukaisemmat:


Pidän erityisen paljon peiton alareunassa olevista, värikkäimmistä tilkkublokeista:


Tässä näkyy hiukan sydänkuvioista tikkausta, jota toteutin peiton pintaan:


Työnimenä tällä oli myös "nopeasti valmistuva tilkkupeitto," vaikka työ ei valmistunutkaan ihan niin nopeasti kuin ensin ajattelin.

Seuraavaksi

Sain siis valmiiksi mystisen tilkkutyöni kuvallisen osuuden. Minullahan oli tekeillä esittävä kuva, jonka rakensin 5cm x 5cm tilkuista väritysohjeen mukaisesti. Tein yli 90 kappaletta blokkeja, joissa on 3 x 3 palaa, eli peitteessä on yli 800 pientä tilkkua.

Hämmästyttävää, mutta tilkkukuvasta tuli kuin tulikin sellainen, että siitä näkee, mitä se esittää. Paljastan kuvan myöhemmin! Se on vielä salaisuus, joten joudutte malttamaan hetken, ja minä myös. Haluaisin näyttää kuvan tietenkin heti, koska olen siitä niin innoissani. Sen verran voin kuitenkin kertoa, ettei yksikään eilen päättyneen blogiarvontani arvaajista osunut oikeaan.

Esittävälle kuvapinnalle (111cm x 154cm) ompelen nyt aivan ohuen vaalean kehyksen ja sen ympärille vähän leveämmän tummanruskean kehyksen. Sitten työlle pitää ommella taustakappale, voi räkä. En viitsisi! Lisäksi tietysti tikkaan tai tikkautan työn.

Kommentit

Soile Kivinen sanoi…
Minä tilaan ehdottomasti itselleni yhden.
*VEKKI* sanoi…
Aivan ihana tämä tilkkupeitto ja tykkään kovin tuosta alareunan kukkakuviosta yli "reunojen".
Marle sanoi…
Kaunis tuo peitto. Pussukka on just semmoisen haaveellisen taivaanrannan oloinen.
Tiinatei sanoi…
Onpa taas osuva nimi pussukallesi! Tunnelmat siinä ovat juuri taivaanrantamaiset
Maire G sanoi…
Tämä peittohan on tosi ihana!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

Iloinen yllätys.