syksyn ensimmäinen kiltailta.

Voi että! Syyringin kiltaillassa oli sitten kivaa eilen! Meitä oli aika monta paikalla, vaikka kesäkausi saattaa joillain vielä olla päällä, ja yksi uusi jäsen.

Huomasin, että kiltaillastamme on raporttia toisessakin, Marlen blogissa.

Show & Tellissä oli hienoa nähdä valmiita/puolivalmiita töitä. Erityisesti oli komeaa, kun Milja oli saanut valmiiksi 1990-luvulla aloittamansa tilkkupeitteen ja oli tuonut sen näytille. Peite oli hieno! Sinnikkyys oli saanut palkkionsa.

"Aikuinen nainen" aiheena on osoittautunut kiltalaisille todelliseksi haasteeksi. Perustimme haasteen yli vuosi sitten (vai peräti kaksi vuotta sitten?), ja toistaiseksi valmiina on noin kaksi työtä. Mutta eilen useampi jäsen kertoili, että heillä on sentään jo ideantynkää valmiina. Yhdellä oli piirros ja toisella ompelukone hankittuna. Niin että piankos sitä meillä on 10+ työtä valmiina aiheesta "Aikuinen nainen" !

Oi, ja sain itse näyttää laukkuni. Mukanani oli 11 erilaista tilkkulaukkua ja kun palailin kotiin, niitä oli mukana yksi vähemmän. Olin ääääärimmäisen otettu, että kokenut ja taitava tilkkuilija Maija kiinnostui laukustani niin! Lisäksi toinen kokenut ja taitava tilkkuilija Eija halusi ottaa laukuista ryhmäkuvan. Kyllä olikin ihanaa ja palkitsevaa näin ulkoiluttaa tilkkulaukkujani.


(Tämä ei tietenkään ole Eijan ottama ryhmäkuva, vaan itse aikaisemmin ottamani kuva.)

Tuoreita ajatuksia?

Raija näytti ihanaa vauvanpeittoa, jossa oli kiinnostava tilkkupinta. (Ja lisäksi ihanat kissakangasapplikaatiot, joista ilmeisesti osa kuvioista oli minulta peräisin, vai oliko? Olen unohtanut.) Hahmottelin sen kiltaillan jälkeen kotona paperille. Pitäisikö kokeilla?

Sain kokouksessa Miljalta lainaksi Ruth B. McDowellin tilkkukirjan Art & Inspiration. Silmäilin toistakin hänen kirjaansa ja nyt mietin, pitäisikö inspiroitua ja kokeilla yhtä lehtikuviosysteemiä.

Kommentit

Eija sanoi…
Kiva rivi kasseja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.