kukkia mukaan seinävaatteeseen

Juuri ennen hiihtoloman alkua sain kaikki lehvät siksakattua ja langanpäät pääteltyä (huh). Saavutukseni jälkeen ihailin kätteni työtä ja kokeilin, miten vaikutelma muuttuu seuraavan vaiheen jälkeen, eli kun kukatkin ovat kiinni.

Tältä ne näyttivät:


Ne näyttävät tänäänkin aivan samoilta – en tosiaan ole ennättänyt ompelukoneen ääreen yli viikkoon. Tämä on ollut bloggaamisen kannalta katastrofaalista aikaa!

Joudun kuvassa nyt näkyvien kukkien lisäksi leikkaamaan yhden tai kaksi lisäkukkaa. Olen ajatellut lisätä työhön myös pienempiä ympyröitä, joita kiinnitän sinne ja tänne (lähinnä täyttääkseni työlle asetetut värivaatimukset).

Sen jälkeen teen ehkä koristetikkauksia.

En ole vielä päättänyt, missä vaiheessa otan taustavanun mukaan tikkauksiin.

Hiihtolomaostokset

Olin perheen kanssa hiihtolomamatkalla Tukholmassa. (Huom, emme hiihtäneet.) Ennen lähtöäni en tietenkään tutustunut mahdollisten tilkkukangas- ja tarvikepuotien sijainteihin, mutta keskustasta löytyi toki yksi kangaskauppa, Sidencarlsson, minne pistäydyin. Vaikka kauppa oli erikoistuneempi juhlaviin erikoiskankaisiin, siellä oli kelpo valikoima puuvillakankaitakin. Löysin mielenkiintoisen kankaan matkamuistoksi.


(En ole aivan varma, onko tämä ruma vai hieno.)

Paluumatkalla kävin vielä tarkistamassa Turun Eurokankaan tarjonnan. Palalaatikoissa ei ollut mitään järin kiinnostavaa, mutta poistumisreitillä törmäsin houkuttelevaan vaatetuskankaaseen, jota Tytär yllytti ostamaan.


Enää en tarvitsekaan kuin kaavan ja vähän intoa, niin upea jakku on valmis!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.