seuraava valmistumassa! ja sitä seuraava.

Ompelin syksyllä tilkkupinnan Supernova-blokeista – Lee E. Heinrichin mallin mukaan, mutta ilman kaavaa. Pinta oli valmis ja tikattukin jo syyskuussa, mutta lepuutin sitä kaapissa tosi pitkään. Oli niin pimeääkin, ettei pinnasta saanut minkäänlaista kunnon kuvaa otettua. Kunnes sitten tammikuun alussa taivas repesi ja koimme aurinkoisen päivän!

Otin tuona päivänä, lounastunnin kävelyretkellä muutaman keskeneräiskuvan, joista tässä näkyy peitosta sopiva määrä. Jätän jotain paljastumaan myös siinä vaiheessa, kun peitto on valmis!
Valmistumiseen ei enää mene kauan. Olen tasoittanut peiton, keksinyt työlleni nimen ja tässä olen kiinnittämässä nimilappua:
Siinä tuoksinassa huomasin taas tilkkublokin, joka on ehkä suosikkini kaikista:
Miten tästä voisi olla pitämättä! Ihanaa Tula Pinkin kangasta juuri sopiva, pieni pala. Ombré-kuvioista printtiä. Kaffe Fassettin kuosia ja batiikkeja. Aah.

Supernova-peitto on kohta valmis, ja seuraava tilkkupeittoprojekti on aluillaan. Päätin, että rajoittuisin kahteen väriin, ja toistaiseksi olen onnistunut pitämään päätökseni:
Uusi projekti on teknisesti niin helppo ja siinä syntyy niin isoja blokkeja, että hirvittää. Kohta on TAAS uusi tilkkupeittopinta valmiina ja syntyy TAAS uusi tilkkupeitto! Onneksi minulla sentään on ikuisuusprojektejakin tekeillä.

Kommentit

Eija V. sanoi…
Onpa taas hienoja peittoja valmistumassa!
pandchintz sanoi…
Love your Supernova and that block is gorgeous - can’t help but love it!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

tilkkupeiton reunan kanttaaminen.