voittaja on selvinnyt.

Pidin marraskuussa blogiarvonnan, jossa arvuuttelin joulukalenterini päivän sanoja. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Teitä oli ilahduttavan monta!

Vastaajien ajatukset askartelivat varmaan jo joulussa, sillä suurin osa arvauksista liittyi siihen ainakin etäisesti. Laskin, että erilaisia vastauksia oli yli kolmekymmentä, mutta kukaan ei osannut arvata yhtään niistä kummallisista sanoista, joita joulukalenteriini keksin.

Sillä ei tietenkään ole väliäkään, koska palkinto arvottiin kaikkien vastaajien kesken!

Poistin tuplavastaukset, annoin vastauksille/vastaajille järjestysnumeron ja käyttelin sen jälkeen satunnaislukugeneraattoria, joka arpoi voittajaksi kommentoijan nimeltä Maarit Mansio. Onnea, Maarit! Maarit saa valita mieleisensä pussukan näistä kolmesta:


Taimpana (myös vasemmanpuoleisimpana) Marraskuu-vetoketjupussukka, keskellä Sopusointuja-tilkkupussukka, edessä (oikeanpuolimmaisena) Lentävä lähtö -pussukka.

Lisäksi ”Tikrulinna” arvasi niin lähelle, että palkitsen hänetkin. Hän arvasi sanan ”jouluompelu” ja yksi sanoistani oli ”jouluaskartelu”.

Voi sentään, Tikrulinnalle on vaikea ilmoittaa, että hän on voittanut palkinnon! Hänellä on blogi, mutta se on tyhjä. Hänen profiilissaankaan ei ole määriteltynä sähköpostiosoitetta, jota kautta häneen saisi yhteyden. No, ehkä hän jossain vaiheessa huomaa voittaneensa. Hän saa silloin valita toisen jäljelle jääneistä pussukoista.

Yleisin arvaus oli jostain syystä sana ”kissa”. Toiseksi suosituin arvaus oli ”lumi”.

Kommentit

Unknown sanoi…
No hieman hankalia olivat sanat, oma ehdotukseni taisi olla juurikin kissa. Onnittelut voittajille ja meille muillekin on ollut ilo lukea joulukalenteriasi.
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiitos kommentista! Keksin sanat niin satunnaisesti, etten ajatellutkaan kenenkään arvaavan oikein. Sen jälkeen oli mielenkiintoista etsiä sanaan liittyviä tilkkutöitä!
Tikrulinna sanoi…
Hei,
Tikrulinna ilmoittaa fb:ssä sinulle yhteystiedot. On jäänyt tämä blogin piti vähän vaiheeseen 😂
Tilkunviilaaja sanoi…
Onnea hyvin arvanneelle! Kiva, että löydyit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.