tilkkusilppu matkalla pussukoiksi.

Ruskeapohjaisten nurkkatähtiblokkien ompeleminen alkoi tuntua työltä – no, tilkkuTYÖTÄhän se onkin. Nostin siis vaihteeksi esiin jäännöspalatilkkuja sisältävän paperikassin ja päätin ommella tilkkuja toisiinsa kiinni suunnilleen siinä järjestyksessä kuin käteen osuu.

Paperikassissa näytti olevan jäännöspaloja Fancy Forest –tilkkutyöstä, johon maltoin käyttää Elizabeth Hartmanin söpöjä kankaita. Seassa oli muutama muukin sävyihin sopiva kangas ja pari sävyihin sopimatonta.


Seuraavassa kerroksessa oli kolmioita, jotka jäivät yli ommellessani Kun saapuu syys –tilkkupeiton blokkeja. Kolmiot olivat aika pieniä, joten ompelin ne vielä pienempien neliöiden ympärille, jolloin niistä muodostui vähän isompia neliöitä.


Valmiit neliöt näyttivät niin hauskoilta, että päätin rakentaa niistä pelkkää jäännöspalapintaa tyylikkäämmät pinnat. Siksi otin esiin neutraalia harmaata kangasta, jolla täydensin tilkut pussukkapinnaksi.

Olin myös ommellut toisen kaitalepakettiprojektini aikana syntyneistä bonus-kolmio-neliöistä kaksi valmista kuviota. Täydensin kolmio-neliökuviot samalla neutraaliharmaalla pussukan kokoisiksi tilkkupinnoiksi.


Kuvista huomaa, että olen löytänyt tilkkupintoihin sopivat vetoketjutkin jo. Nämä ovat varmaan kohta valmiita vetoketjupussukoita... Mutta ensin nämä täytyy tikata, ja se merkitsee tikkauskuvioiden keksimistä. Iik!

Kommentit

Julie sanoi…
The colours are pretty in your blue/purple pouch, they remind me of paua shell.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.