Tuesday, 1 November 2011

"Mustan kissan pyöreät posket"

Uusi vetoketjulaukku on valmis! Sen nimi on tosiaan Mustan kissan pyöreät posket. Posket voisivat olla paksutkin, mutta pyöreiden tikkauskuvioiden takia valitsin Tyttären kanssa näin.


Laukun vuorissa on vähän bling-blingiä:


Vetoketjulipareeseen olisin voinut valita samaa laukun varsinaisen tilkkupinnan kangasta, mutta halusin näkymään vähän vaihtelua. En myöskään ryhtynyt kokeilemaan pyörylöiden tikkaamista näin kapeaan lipareeseen. Vapaa konetikkaus pieneen kappaleeseen on tarkkaa puuhaa.


Laukun mitat:

Leveys noin 38cm, korkeus noin 29cm, pohjan leveys noin 10cm.

Käytin 45-senttistä vetoketjua.

En tehnyt mainittavia mokia. Huomasin, että vinoon leikatun kaitaleen ompeleminen laukun yläreunaan oli helpompaa kuin suoran kaitaleen, ainakin tämä kangas taittui todella helposti ja tasaisesti eikä kaitale jäänyt mistään poimuille.


Olen yleensä käyttänyt suoraa kaitaletta, mutta tähän leikkasin jostain syystä vinokaitaleen. Ihmettelin sitä itsekseni kun aloitin kaitaleen kiinnityksen.


Blogini täyttää näinä päivinä kaksi vuotta (töttöröö, fanfaari!) ja suunnittelen blogiarvonnan järjestämistä. Viimeksi kyselin ideoita siihen, mitä joulukankaista voisi ommella. En kyllä ajatellut tänä vuonna kysyä samaa!

1 comment:

TööT said...

Kyllä sä olet taitava, olen vilpittömästi karrella kateudesta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails