kas tässä uusin tilkkupinta.

Miten tässä on näin päässyt käymään? Että töitä valmistuu tai ainakin melkein ja kaikenlaista tapahtuu ilman, että julkaisen mitään blogissa?! Onko minullekin käymässä niin kuin niin monelle – blogikirjoitusten julkaisutiheys harvenee harvenemistaan, kunnes blogi näivettyy kokonaan? Toivottavasti ei, sillä olen monta kertaa löytänyt kirjoituksistani jo unohtuneen vinkin tai jotain muuta unohtunutta.

Sain vuoden 2022 elokuussa aloittamani resurssipalaprojektin nyt tilkkupinnaksi asti valmiiksi. Viime metreillä projekti näytti vähän niin kuin tällaiselta:
Asettelin sarakekokonaisuuksia sommittelulattialle (sommitteluseinäni on sen verran matala, ettei siinä voi tarkastella korkeita kokonaisuuksia) ja pidin näkemästäni:
Mutta edetessäni oikealle päädyin eri värien kautta reunimmaisiin punaisiin, eivätkä niiden värit soljuneet mielestäni tarpeeksi hyvin. Niinpä päädyin tekemään viimeiset blokkini suunnitelmallisemmin kuin kaikki muut. Niiden piti sopia tyhjänä näkyviin kohtiin.
Tilkkupinta oli koossa jo maaliskuun puolella, mutta vasta nyt huhtikuun alussa alkoi olla valoisaa ja aurinkoista. Sain tilkkupinnastani sentään näin edustavan kuvan:
(Onneksi lumi on jo sulanut puutarhasta.)

Lähikuvassa vihertävät ja siniset blokkialueet.
Projektini oli siis Instagramin @augusthimmel -tilin ommellaan yhdessä -aktiviteetti nimeltä scrap-in-a-box sew-along. En ommellut heidän kanssaan yhdessä, vaan katsoin myöhemmin mitat ja vinkit hänen tililtään ja rupesin tekemään paloja. Ajattelin, että teen niitä kaikessa rauhassa pitkän aikaa.

Olin myös ajatellut tekeväni kaikki noin 720 blokkia valmiiksi ja sommittelevani pinnan vasta sitten, mutta kun kolme peltirasiaa oli täynnä blokkeja, päätin kuitenkin lähteä kokoamaan niistä sarakkeita tai osapintoja. Kun olin saanut tarpeeksi monta saraketta valmiiksi, rasioihin mahtui taas blokkeja.

Eikä tässä projektissa mennyt pitkää aikaa.

Blokkeja jäi yli, sillä jotenkin ne eivät kaikki sopineetkaan väreihin. Niistä voin tehdä vaikka… no vaikka pussukan! Sitten joskus!

Kommentit

Tilkkureppu sanoi…
Tästä tilkkupinnasta tuli oikein kaunis! Omani on vielä alkuvaiheessa, mutta ehkä se siitä edistyy pikkuhiljaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.