kukkia kukkia

Mutta ensin vähän tikkauksia. Löysin palan pellavaa, josta olen vuonna yksi ja kaksi tehnyt itselleni jakun. Ajattelin, että löyhään kankaaseen olisi helppo tikata, mutta ei ollut! Tätä kangasta olisi vielä sopiva pala toisen kukkasen taustaksi, mutta en aio käyttää sitä.


Kukan varsi on leikattu kankaasta, jonka sain purettuani vanhan tyynyliinan. 90-luvun alussa mintunvihreä oli huippumuodikas väri, mutta nykysilmä toivoo toisen värisiä liinavaatteita.


Koko kukka ja tikkaukset:


Tämä on ihan nätti kukka, mutta valitsin turhan tumman langan ensimmäisiin tikkauksiin, jotka tein. Tuntuu, että kukan reuna häviää näkyvistä tikkaukseen verrattuna. Purkaakaan en voi (enkä viitsi). No, tämä kukka ei ole täydellinen (eivätkä aiemmatkaan toki olleet, mutta lähempänä täydellistä kuin tämä).

Sinisestä, vaaleapohjaisesta kukasta olen kovaa vauhtia kokoamassa kassia. Tänään ehdin jo valita ja leikata kassiin sankakappaleet ja vuorin. Vuori tulee kahdesta eri kankaasta, joista toinen on vanhaa kermankeltaista lakanakangasta.


Viime postauksessa mainitsemani virolainen käsityölehti näyttää tältä:

Kommentit

Marle sanoi…
Sinä osaat tehdä valtavan hienoja pistoja noihin käsitikkauksiin! Eikö tuon Käsitöö-lehden saa suonkielisenäkin? Minulla on ainakin muutama virolaisperäinen Käsityö-lehti, mutta ihan suomeksi. Pidän niistä lehdistä, koska niissä on aika inspiroivia juttuja.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.