Monday, 24 September 2012

valmiita tilkkublokkeja.

Ahersin kivojen, raidallisten tilkkublokkien parissa viikonloppuna ja nyt minulla on 11 valmista, tasoittamatonta blokkia valmiina. Tässä niistä kymmenen – yhdestoista ei mitenkään sopinut kuvioihin mukaan:


Sinisiä blokkeja näyttää tässä vaiheessa syntyvän helpoiten, ja isoimmat jäännöspalat näyttävät olevan tummempia sinisiä.


Niinpä tilkkupinta on tässä vaiheessa enemmän sini- kuin minkään muun sävyinen.

Silitin blokkeja ja jätin pinon silityslaudalle. Tytär löysi Kissan niiden päältä makaamasta, mutta hänen ottaessaan (kännykkä)kameraa esiin tämä syyllinen siirtyi.


Niinpä Kissan rikoksesta ei jäänyt todistetta, mitä nyt hännänpää hieman lepää blokkien päällä.

Onneksi en edes aikonut näyttää, millainen työpisteeni ja koko ompeluhuoneeni makkari oli sen jälkeen, kun olin pari päivää etsiskellyt ja leikellyt jäännöspaloja. Aika kauhealta näytti. Nyt olen siivonnut, lattialla ei ole enää mitään – ennen kuin taas otan palat ja muut kankaat esiin.

4 comments:

Kvilttaaja said...

Sulla on tosiaan noi modernit tilkkupeitot hanskassa. Tuostakin tulee taas aivan upea. Ihmeellistä, miten saat epätavalliset suurikuvioiset tilkut sopimaan toisiinsa.

Lea P said...

Assari on taas niin mainio että.
Ihmettelen minäkin noita kankaita ja niiden hienoja yhdistelmiä. Pitäisköhän meikäläisen vain pistää silmät kiinni kankaita kerätessään ja käyttää sitä mitä sattuu käteen tarttumaan.

Tiinatei said...

Tätä blokkimallia on pakko kokeilla. Se näyttää todella hyvälle. Tykkään, kun värit ikäänkuin liukuvat. Kangasyhdistelmistä olen samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa.

Tilkunviilaaja said...

En oikein osaa selittää, miten valitsen kankaat ja miksi ne lopulta tuntuvat sitten sopivan yhteen, mutta yksi tärkeä juttu mielestäni on. Ei kannata ylisovittaa värejä ja kuvioita. Ja välillä on hyvä ottaa mukaan joku ruma kangas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails