Sunday, 30 September 2012

suositut ja vähemmän suositut.

Ensin vähemmän suosittu (minun keskuudessani): sängynpäällistyyny, joka on liian litteä eikä sovi päiväpeiton eikä muiden tyynyjen väreihin tai olemuksiin.


Heittäkää, lukijat, ideoita, miten voisin uusiokäyttää tyynyn tilkkupinnan, joka on ihan ookoo! Tyynynä tämä on tullut tiensä päähän. En halua enää siirrellä isoa, litteää ja sointumatonta tyynyä iltaisin lattialle ja aamuisin takaisin sängyn päälle.

Postaukseni ei tänään kyllä ole ensisijaisesti sänkytyynyaiheinen, vaan tilastoaiheinen. Olen vähän tutkiskellut blogini lukijamääriä ja huomannut mielenkiintoisia seikkoja.

Hiljattaiset postaukset

Viime aikojen postauksista tympii on yksi vähiten luetuista. Se on luettu vain 14 kertaa. Ilmeisesti kannattaa välttää kielteisten tunteiden ilmaisua, jos haluaa postausten kiinnostavan luettavaksi asti!

Eniten on katsottu valmista modernia tilkkupeittoa. Arvaan, että postaus on saanut niin paljon katsojia, koska mainitsin siitä kommentissani Oh, Fransson! –blogissa. Kiittelin Oh, Franssonia hyvästä ideasta, jonka häneltä sain ja joka vei tilkkupinnan ok-tasolta ihana-tasolle. Postauksessa on enemmän kommentteja kuin postaukseni yleensä kirvoittavat, mutta kommenttien määrä ei ole mitenkään suhteessa katsojien määrään.

Ohje-sanalla otsikointi näyttää nostavan postauksen suosiota, ainakin näin voisi päätellä ohje: helppo tilkkublokki –postauksen suosiosta verrattuna sitä edeltävän ja sitä seuraavan postauksen lukijamääriin.

Ohje-postaus on luettu 200 kertaa useammin kuin sitä seuraava tilkkublokkeja. siistiä. –postaus.

Paljon vanhemmat postaukset

Kävin kokeeksi katsomassa myös aika vanhoja postauksiani. kuukausi jouluun! ompeluvinkkejä. –postaus on luettu yli 750 kertaa, kun taas esimerkiksi kaksi viikkoa aikaisemmat blogiarvonta tänään. –postaus ja blogiarvonnan voittaja –postaus luettiin vain 20-25 kertaa.

Samoihin aikoihin postaamani pinkit ja vihreät tilkkulasinaluset on saanut ainoastaan 12 lukijaa! Ei se nyt niin tylsä postaus ole voinut olla.

Kaikkien aikojen suosituimmat

Postaukseni vetoketju pussukkaan on ehdottomasti blogini luetuin postaus, yli 2500 lukukertaa. Postausten suosittuus vaihtelee noin kymmenen ja yli 2500 lukukerran välillä: aikamoinen vaihtelu siis!

Jostain minulle avautumattomasta syystä valmis turkoosi kissatilkkulaukku –postaus on myös ollut erittäin suosittu, se on luettu yli 1100 kertaa. En keksi, miksi se alkujaan nousi niin suosituksi, mutta tietysti lukukertoja kertyy suosituimpien listalla oleville postauksille koko ajan enemmän kuin muille.

And now for something completely different.

Ennen –

Jälkeen –

6 comments:

Soile Kivinen said...

Testaaja työssään

Anita said...

Kolme erittäin kiinnostavaa avainsanaa: turkoosi, kissa ja tilkkulaukku - noissa suosion salaisuus ;-D

Silityksiä ja rapsutuksia viimeisen kuvan henkilölle :-)

Tiinatei said...

Saiskos tuosta tyynystä kassin?
Olen miettinyt noita tilastoja, miten luotettavia ne on. Jos menen jonkun blogiin pelkällä blogin nimellä, voin lukea kaikki postaukset, jotka ovat samalla sivulla. Mutta ilmeisesti tilastoihin tulee vain tuorein?

Unknown said...

Nyt kun analyysilinjalla ollaan, olisi kiinnostavaa tietää milla perusteella Sokeri valitsee suosikkityönsä. Värin? Kankaan kuvion? Tilkkukuvion? :-)

Irma said...

Kaikenlaiset postaukset ovat mielestäni mielenkiintoisia. Voiko aina olla ihanaa, kivaa ja kaikkea hyvää. Kun kuitenkin niitä vastoinkäymisiäkin on.

Lea P said...

Selvä kassihan tuo tyyny on!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails