vetoketjulaukun tilkkupinta tikattu. uudet lasinaluset tilkuista.

Vilkasta mielikuvitusta osoittaen (vitsi!) tikkasin musta-valkoisen tilkkupinnan suorilla koneompeleilla kiinni jäykistyskerrokseen, joka tällä kertaa on siis silitettävä tukihuopa.


Tikkasin suorat ompeleet parille eri etäisyydelle toisistaan. Jos tilkkujen sauma tuntui olevan aavistuksen vinossa, tikkasin mieluummin sauman suuntaisesti. Paljon ei ollut heittoja! Hyvä, minä!


Istuin koko ompelurupeaman tikkauksien parissa. Kun laukkupinta oli tikattu, tikkasin myös lehmäkankaiseen pussukka-aihioon suoraa ommelta.


Lehmät katsoivat minua anoen, kun olin tikkaamaisillani heidänkin ylitseen. Niinpä vaihdoin koneeseen tikkauspaininjalan ja tikkasin heidän kasvojensa ympärille vapaata konetikkausta, aika vähän.


Hahaa, pussukkakappaleet on tasoitettu jo ja vuorikappaleetkin ovat valmiit (vaikka eivät näy kuvassa). Tästä pussukasta ei tule yhtä paljon alaspäin kapeneva kuin yleensä, koskapa muistin leikata kappaleet alaspäin leveneviksi!

Lasinaluset

”Maatiaiset”-nimiset lasinaluset ovat valmiit! Ne saivat nimensä keskipalojen kuva-aiheista, jotka kaikki tuntuivat liittyvän maalaistaloon: lehmä, kana, omenapuu, kastelukannu,...


Näihin tuli tikkaus punaisella, paksulla ja kiiltämättömällä tikkauslangalla. Onko näissä jotain slaavilaista henkeä? Vähän tulee mieleen ennenvanhaiset maatuskahuivit

Blogiarvonnan toinen voittaja, kuule hei!

Marjoriitta – En pysty saamaan Sinuun yhteyttä Bloggerin kautta. Voitko laittaa postiosoitteesi minulle vaikkapa Helsingin tilkkukilta Syyringin sähköpostiin eli syyrinki ät gmail piste com ? Kiitos!

Arvontaan osallistuneille ja ideoita esittäneille tiedoksi, että juuri nyt minulla on ääääärimmäisen kiireistä aikaa pussukoiden ja muiden valmistamisen parissa, enkä vielä ehdi koota ohjeita. Palaan niiden pariin, kunhan työrupeamani helpottaa.

Pussukka taas matkoilla

Tilkkupantteri-vetoketjupussukka on jälleen ollut ystäväni Viet-Anhin matkassa. Tässä se on Redmondissa, ja selitetekstin mukaan kuvassa ollaan Microsoftin konttorin edustalla.


Toisessa kuvassa ollaan hieman lähempänä mutta ulkomailla kuitenkin, eli Göteborgissa:


Pussukka on nähnyt paljon maailmaa! Hymy on edelleen herkässä näemmä.

Kommentit

Kati sanoi…
Huippuihanaa tuo lehmäkangas! Siitä tulee varmasti kiva pussukka! =)
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiitos kommentistasi, Kati! Aloin jo olla ihmeissäni, kun niin moneen viime aikojen postaukseeni ei ole tullut yhtään kommenttia tai vain yksi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.