Tuesday, 31 May 2011

tikkausta ja aprikointia.

Mittasin laukun korkeuden uudelleen ja huomasin, että pohjakaitale tarvitaan. Siis palikkatornien pitäisi valmiissa laukussa näkyä hyvin (ehkä alareunasta jää hiukan näkymättömiin pohjan kääntymän alle).

Toinen puoli laukusta on sävyltään sini-oranssi:


Toinen puoli on sini-vihreä:


Pohjakaitalekankaat ovat erilaiset, koska halusin käyttää mahdollisimman paljon jäännöspaloja. Näitä kankaita ei ollut enempää.

Tikattuna pinta näyttää kivalta:


Ja tässä:


Olen saanut tikatuksi tilkkupinnan vaaleat osat, ja palikkatornin ja –rivin neliöt ovat nyt koholla muusta pinnasta. Olen päätöksen edessä: miten tikata neliöt? Kaikenlaista on pyörinyt mielessä, mutta vielä en ole päättänyt asiaa.

Vetoketjuostoksilla

Ihan niin kuin tarvitsisin lisää vetoketjuja! Mutta ymmärsin Töölön Tilkkupajan blogista, että Stockmannilla olisi ihanan värisiä vetoketjuja enkä saanut rauhaa ennen kuin olin käynyt tarkistamassa tarjonnan. Siellä olikin valtava valikoima värejä ja pituuksia. Ostin muutaman kesävärisen näihin vetoketjullisiin tilkkukasseihin/-laukkuihin ja pari 25-senttistä ihan varmuuden vuoksi. Jos tekisin 25-senttisen ketjun ympärille vaikka jonkun kivan pussukan!


Toukokuun viimeinen

Tämän vuoden ahkerin bloggauskuukausi tähän mennessä, 18. postaus tässä. Blogihistorian aikana on toki ollut ahkerampiakin kuukausia, mutta olen tyytyväinen aikaansaannokseeni! Olen myös saanut kivasti kommentteja viime aikoina. Kiitos niistä! Kunhan pääsen kokoamaan nykyistä laukkua (jos vain keksin neliöille tikkausukuvion niin kokoaminen alkaa aika pian), raportoin siitä ohjemaisesti.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails