tätä en tiennyt tarvitsevani.

Vietin naistenviikolla nimipäivää, ja Mies muisti minua arvan muotoisella nimipäiväkortilla sekä mielenkiintoisella tavaralla:


Nimipäiväkortti on upea ja kimaltava! En ole vielä raaskinut raaputtaa sitä, joten en tiedä, voittaako sillä huikean summan rahaa.

Tilkunviilaaja-kyltti tuntui heti hienolta. Olen myös puolittain ylpeä siitä, että keksin viidessä sekunnissa sille käyttöä!

Vinkki: Kun otan kuvia valmiista töistäni – etenkin pienistä tuotoksista – voin asettaa kyltin mukaan kuvaan. Niinpä minun ei tarvitse lisätä tekijätietoa kuvankäsittelyllä, vaan tekijän nimi näkyy kuvassa fyysisesti:


En tiennyt tarvinneeni tällaista tavaraa, mutta nythän se selvisi!

Kuvassa on nimetön vetoketjupussukka, jollaisista koko tilkkupussukkaharrastukseni lähti (käsistä?). Yhdistin siihen 1970-luvun huoneeni verhokangasta ja Mummun esiliinakangasta sekä ihanaa Kaffe Fassettin kuviokangasta.

Tällä mallilla tehtailin pussukan poikineen! Pussukan tilkkupinta on yksi kappale ja se huolitellaan vinokaitaleella ennen kuin pussukka ommellaan muotoonsa. Kiinnitin vetoketjut käsin ompelemalla, koska en luottanut taitooni saada ketjut koneommelluiksi siististi. Kun olin ommellut näitä 30-50 kappaletta, rohkenin kokeilla kiinnittää vetoketjuja koneellakin. Hyvinhän se sujui! En ole sen koommin ommellut yhtään tällaista.

Kommentit

Teje sanoi…
Nimipaiva onnittelut! Onnea myos kortin raaputteluun. Aivan ihana pussi! Tosi kiva malli ja kankaat on ihanat! Hyva keksinto nimikyltille! x Teje
Päivityksiä sanoi…
Ihanat kankaat ja hauska muoto pussukassa! Melkoinen tuotantolinja sulla ollut pystyssä niiden kanssa... Veikeä tavara, tuollaisen puuttuminen ei tosiaan tulis ihan äkkiä mieleen. Hienoa että siippasi oli hoksannut sen puolestasi ;)
Irma sanoi…
Vähän kyllä jännittää ollankos sitä juttusilla miljonäärin kanssa:) Kyltin käytölle olet keksinyt hyvän idean:)
Gudrun sanoi…
Wonderful! great fabrics!!
Tiinatei sanoi…
Kyltti on mainio idea! Ja pussukassa nostalgiaa :D
Anonyymi sanoi…
Kyltti on upea ja varmasti käytännöllinen ja tarpeellinen. Ja pussukka on hieno!
Tilkkureppu sanoi…
Kyltti on kyllä tosi hyvä ja käyttökelpoinen kuvauksissa. Hyvä lahja. Pussukka on hieno!
Tilkunviilaaja sanoi…
Arvassa oli voitto! Olen 5-euronääri. 😃

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.