valmis, hempeä tilkkupussukka.

Ompelin valmiiksi vetoketjupussukan tilkuista. Rakensin tilkkupinnan jäännöspaloistani ja valitsin tähän vaaleimpia ja herkimpiä palojani. Löysin myös yhdellä tilkkukilta Syyringin järjestämällä kangasmanipulaatiokurssilla tekemäni ryppysyherön, joka sopi tilkkujen joukkoon erinomaisesti. Annoin pussukalle nimeksi ”Hempeät leidit”.


Löysin nimittäin muotipiirroksia esittävät kangastilkut, yhden pussukan kummallekin puolelle. Tilkkujen kanssa kävi sitten niin kuin esittäville kuvioille usein käy, eli tärkeitä osia jäikin sauman puolelle.


Melkein annoin tälle nimeksi ”Päättömät,” mutta eihän sellaista kannata tehdä. Kunnolla näkyviä, hempeitä leidejä on sentään enemmän kuin päättömiä.

Hempeät leidit -vetoketjupussukka on sisätaskuton ja siinä on pitkähkö sivulenksu. Luokittelen sen siis Street-malliston kappaleeksi.


Sarjatyönä ompeleminen ei taida oikein sopia minulle. Ompelin useita tilkkupintoja ja tikkasin ne kaikki valmiiksi, leikkasin kaikille vuorikappaleet ja aloin sitten koota pussukoita yksi kerrallaan. Siinä tohinassa unohdin kahden vuorista Tilkunviilaaja-merkin ja jouduin ompelemaan merkit paikoilleen hankalassa vaiheessa. Luulisi, ettei näin kokeneelle pussukkamaatille tapahtuisi tuollaisia enää. Luulisi väärin.


Hempeät leidit -tilkkupussukka on strategisilta mitoiltaan seuraavanlainen:

  • Leveys ylhäältä noin 24 cm
  • Korkeus noin 16 cm
  • Pohjan leveys noin 6,5 cm
  • Kantolenksu noin 31 cm

Jäännöspaloista kokoamani tilkkupinnan tukevoittajana on kaksi kerrosta, tikkausvanu ja collegejersey. Hempeät leidit -pussukka on Street-mallistoa.

Kommentit

Teje Karjalainen sanoi…
Hei! Hieno tuli ja tykkaan leideista! Meinaa ne nimilaput unohtua mu(i)ltakin. x Teje
Ariane sanoi…
Very cute pouch!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Tyylikästä hempeää.
Poutapilvi sanoi…
On viekoittelevan värinen ja Super naisellinen. Mistä löysit noin lumettoman kuvauspaikan? Täällä Kuopiossa kahlataan 20 sentissä, vähintään.
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiitos! Ei meillä ollut Hgissä yhtään lunta (kuin ehkä kasoissa) pari päivää sitten. Tänään oli taas vähän, mutta sekin varmaan kohta sulaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.