kimaltava vetoketjupussukka valmis.

Päälliseen käytin varsinaisten kuviokankaiden lisäksi vaaleanpunaista lakanakangasta. Sitä on myös kimaltavan kankaan alla, koska sen pohja on verkkomainen. Nyt muistin ommella kangasmerkin vuoriin!


Pussukan rakenne: päällinen, tukikankaalla stabiloitu koltsarikangas (college-trikoo) – nämä tikattu yhteen. Vuorikangas ommeltu muotoon erillisenä, kiinnitin sen päälliseen käsin ompelemalla.

Vetoketjun kiinnitin taas kaitaleeseen, jonka leikkasin 5.5cm leveäksi ja taitoin kaksin kerroin ennen ompelemista kiinni nurjalle. Käänsin taitetun reunan oikealle puolelle kiinnitysompeleen päälle ja tikkasin.

Valmis Timanttikissat-vetoketjupussukka:


Vaaleanpunainen lakanakangas näkyy käytännössä vain päätykappaleissa. Vetoketjukaitaleen ja vetoketjun kiinnitysompeleet olisivat voineet olla suoremmatkin! Epäilen osasyylliseksi kieroa ompelulankaa.


Tässä näkyy oivallisesti sekä vuorin kuvio että kangasmerkki:


Kateissa ollut kangas löytyi

Vielä kuva työpisteeseen jättämästäni näyttelytöitä sisältävästä muovikassista. Muistin oikein! Kadoksissa ollut, viininpuna-lilahtava kaitalekangas oli kassissa lähes päällimmäisenä.


Otan kassin tänään mukaani kotiin, ja pääsen ompelemaan lilahtavaa torkkupeittoa valmiimmaksi. Vetoketjupussukatkin valmistuivat juuri sopivasti!

(Kankaan alta pilkistää Raidallinen tilkkulaukku.)

Kommentit

Poppy sanoi…
Hyvää uutta tilkkuvuotta! Tosi hauskasti yhdistit tuota blingbling-kangasta pussukassa, tuli hieno! Ja hyvä idea jakoon.
vekki sanoi…
Olen jo kerran tähän kommentoinut, mutta jostain syystä ei näy. Piti nimittäin kehua kauniiksi tätä pussukkaa ja tekniikka on mielenkiintoinen.
Tintti sanoi…
Ihanaa blingblingiä!
Anonyymi sanoi…
Hieno pussukka eikä se kiero ompelulankakaan haittaa, pitää itsekin joskus syyttää vinoista saumoista kieroja lankoja.:) t. Lea P.
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiitos kannustavista kommenteista! Näitä on kiva lukea.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.