Sunday, 19 June 2011

Valmis Kukka-Floora-vetoketjulaukku.

Tartuin heti tilaisuuden tullen kukallisen kesäkassin osiin ja ompelin tilkkulaukun ensin siihen malliin, että laukkuosa pysyi itsekseen seisaallaan:


Tämä vaihe on ehkä parasta laukun tekemisessä – kun ensimmäisen kerran näkee, miltä laukku tulee näyttämään valmiina.

Ja ta-daa! Kukka-Floora-vetoketjulaukku on nyt valmis! Sadekin laantui sopivan ajoissa, että pääsin kuvaamaan valmiin laukun kuivilla rappusilla.


Toinen ja toinen puoli näyttävät hieman erilaisilta, mutta eivät paljon:


Oikein pinnistelemällä sain vetoketjulipareenkin ommelluksi niin, että kummallakin puolella kuvio on samassa reunassa liparetta. Tämä oli kolmiulotteiseen mielikuvittelemiseen kykenemättömälle minulle valtava ponnistus ja saavutus:


Valitsin laukkuun vihreät sangat. Miehen mielestä sankakangas oli yllättävä valinta, mutta tilkkupinnan ompeluvaiheessa vihreää näkyi laukussa (toisella puolella) enemmän. Ompelemisen jälkeen vihreä osuus jäi kyllä laukun pohjan puolelle:


Muistin myös kiinnittää Tilkunviilaaja-kangasmerkin laukun sisätaskuun:


Seuraavaksi? Tykkäsin Oliver Twist –vetoketjupussukan käsintikkaamisesta aika lailla. Ajattelin koota hillityn värisen tilkkupinnan, jonka voin tikata käsin. Muutaman ruusukuusikulmion voisin tehdä, ja juoponpolkumallineitakin voisin kokeilla.

Ilahduin, kun huomasin Kardemumman talon lisänneen sivuilleen linkin blogiini, otsikon ”Ihania käsityöntekijöitä” alle. Voi että! Voinko tosiaan jonkun mielestä olla ihana käsityöntekijä?!

Lisäksi olen viime aikoina saanut uusia Followereja, mikä on mahtavaa!

1 comment:

Kardemumma said...

Kyllä. Olet tehnyt kauniita tilkkkutöitä vaikka kuinka paljon. Mukava seurata.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails