pinkki tilkkukukkakassi valmis

Pinkistä tilkkukukasta tuli mielestäni ihana kassi! Tytärkin tätä ihaili useaan otteeseen ja arveli, etten raaski tätäkään myydä, ainakaan ihan heti.

Vuorikankaana on uudehkoa, Itiksen Eurokankaan tilkkukangasvalikoimista ostamaani ruusukukkakangasta.


Todellisuudessa värit ovat vielä hempeämmät. En millään saa väritasapainoa kohdalleen, vaan kuvat jäävät kummallisen vihertäviksi, vaikka yrittäisin mitä!

Kassista tuli riittävän jäpäkkä, että se pysyy itsekseen seisomassa (ainakin näin tyhjillään ollessaan).


Sangat ovat taas pyykkinaru-sisällä-tyyppiset.

Tässä tilkkukukkakuponki kassin etukappaleessa:


Ompelin tähän kassiin eilen sen vihoviimeisen ompeleen, eli yläreunan tikkauksen. Siksi merkitsen pinkin tilkkukukkakassin täten valmistuneeksi, mutta sinistä tilkkukukkakassia en vielä!

Kommentit

Rva Pioni sanoi…
Voi miten ahkera ja taitava olet. Livenä kassi on varmaan myös oikein soma. Ota ihmeessä käyttöön tai anna tyttärelle, jos et raaski hieroa kauppaa. Minä koetan kömpiä omien ompeluksieni pariin. Kaatosade ja pursuavat varastot ainakin tukevat ajatustani.
Katselin tilkkupäivillä niitä kassikirjoja, joista kerroit, mutta en pystynyt valitsemaan, olisin halunnut kaikki! Suositatko erityisesti jotain?
Tilkunviilaaja sanoi…
Kaikki kolme tilkkukukkakassia ovat vielä käyttämättömiä. Katsotaan nyt, mitä niille lopulta tapahtuu!

Japanilaiset kassikirjat ovat tosiaan ihania. Olen ollut tyytyväinen ostamiini, ja joistain olen saanut kopioida mieluisimpia ohjeita. "Everyday bags for everybody" on ehdoton suosikkini, mutta sitä ei taida löytyä mistään. "Meshwork" oli ensimmäinen suosikkini, ja se löytyy esimerkiksi Tilkkutexin nettikaupasta: http://kauppa.tilkkutex.fi/product_details.php?p=2678
Kannattaa selailla kirjoja ja valita joku, niin pääsee alkuun!
Rva Pioni sanoi…
Kiitos kirjavinkeistä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.