Wednesday, 8 July 2015

värikästä!

Olen aivan täpinässä lentävät hanhet -blokeista ja neliöistä kokoamistani isoista tilkkublokeista varsinkin nyt, kun raaskin ottaa esiin muitakin kuin jäännöstilkkuja. Esimerkiksi puna-oranssi-keltaisen blokkikokoelman keskiosa kirkkaine oransseineen näyttää hehkuvan:


Melkein kaikki ylävasemmalla näkyvässä tilkkublokissa olevat neliöt ovat pitkistä kankaista ja kaksi kankaista oli vieläpä aivan uusia hankintoja! Eivät nuo tähtineliötkään näytä hassummilta, vaikka leikkasin kyllä ne jäännöstilkuista.

Sitten nämä lila-siniset blokit:


Etualan violetissa blokissa on jo kolmesta pitkästä kankaasta leikattuja paloja. Hyvä, minä!

Neljä vihreää tilkkublokkia:


Yläoikealla näkyvään tilkkublokkiin leikkasin myös 10 neliötä pitkistä kankaista ja kaksi kankaista oli aivan uusia. Jäännöspaloista kootut neliöosuudet ovat kyllä monipuolisempia, kun pakosti joudun käyttämään vaikka kuinka monta eri kangasta. Pitkistä kankaista tulee automaattisesti leikatuksi monta samanlaista neliötä.

Huomaan myös, että blokkien kohtaamispisteessä on mahdollista dramatiikkaa, sillä kissat tutkailevat ylösalaisin keikkuvaa kanarialintua jotenkin arvioivin katsein.

9 comments:

Perhoneito said...

Tää on ihan mieletöntä värien ilotulitusta! En malta odottaa aina seuraavaa vaihetta. Päätin jo lähteä itsekin kangaskauppaan, että saan oman samanhenkisen, jos en peittoa, niin ainakin tyynyn.
UPEA!!

Julierose said...

I love your blocks; such lovely rainbows of color. I am unable to translate into English on your site??? hugs, Julierose

Poppy said...

Herkulliset värit, kertakaikkiaan!

Kirsti said...

Vauuu, miten ihania värejä jälleen ♥

*VEKKI* said...

Ihanaa värikimaraa!

Tilkkuilo said...

On kyllä huippukiva malli! Voin kuvitella että nautit blokkien rakentamisesta. Kaikki ovat hienoja mutta nyt ihailen erityisesti vihreitä.

Saija said...

Minun suosikki on sini/violetti!

Maritta said...

Näistä on taas kehkeytymässä niin ihanan värikäs työ! Kaunis!!!!

Marle said...

Pirteää! Erittäin ihania blokkeja kaikki.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails