Tuesday, 8 June 2010

valmista: tyyny. karkkivärinen tilkkulaukku.

Unohdin eilen mainita saaneeni tilkkukukkakupongista kokoamani tyynynpäällisen valmiiksi. Ja vaikka aluksi ajattelin käyttää sen sisällä upouutta tyynyä, kokeilin ensin, mahtuisiko siihen yötyynystä tuunaamani sisustustyyny. Mahtui. Joten huraa, sängyllä ei enää seikkaile säälittävä vaaleanpunainen tyynyhkö mytty, vaan hieno kukkakuvioinen tyyny!


Olen vielä kahden vaiheilla, ominko tyynyn itselleni. Hengeltään se sopii "Ajatus karkaa kesään" –päiväpeittoon, mutta kupongin tummansininen tausta riitelee mielestäni hiukan liikaa peitteen mustien reunojen kanssa.

Suunnitelma: yritän valmistaa sängylle lisää tilkkumaisia tyynynpäällisiä. Sen jälkeen näkee paremmin, riiteleekö tämä peitteen värien kanssa liikaa vai ei.

Karkkivärit hehkuvat

Auringonpaiste sai karkkivärisen tilkkulaukun suorastaan loistamaan:


Eilisen ompelusuorituksen mitta oli tasan tilkkulaukun yläreunan pituinen, sillä ompelin ainoastaan tuon tikin. Liikenevä vapaa-aika eilisiltana kului pitkään kävelymatkaan (töistä hammaslääkärille ja sieltä kotiin, yhteensä 9.5km), Tyttären kanssa vetelehtimiseen ja muffinssien leipomiseen (niiden syöminen ei vienyt paljonkaan aikaa). Ai niin, ja kitkin/niitin puutarhasta kottikärryllisen rikkaruohoja. Ei silti, että puutarhassa tekemäni työn tulokset näkyisivät missään.

Eiliseen ohjeeseen liittyen

Koska pelargonialaukku ei ole edennyt, en voi havainnollistaa ohjetta edelleen. Jatkankin sitä vielä myöhemmin. Tässä kuitenkin tikkauksia lähikuvassa:


Kuva kenties todistaa, ettei tilkkulaukkuun tarvitse kehittää luovia ja hienoja tikkauskuvioita. Vähempikin riittää (onneksi). Tärkeämpää on valita laukun tilkkupintaan kiinnostavat/mieluisat kangasyhdistelmät.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails