Tuesday, 1 June 2010

lisää tilkkulaukkuja

Jouduin eilen aamulla viivästämään töihinlähtöä, sillä Mies oli tilannut paikalle nuohoojan, joka oli jonkun verran myöhässä. Hyödynsin viiveen ja leikkasin palat taas uuteen tilkkulaukkuun, tällä kertaa karkkiväriseen.

Niinpä nostin töistä palattuani juuri leikkaamani palat ompelupöydälle ja hurautin pinnat valmiiksi.


Ompelin vihreisiin kaitaleisiin vielä vaaleanpunaisen minipolvekenauhan. Sangat tulevat tuosta keskipalan viereisestä pinkistä kankaasta. Ne on leikattu, tukikankaalla kovitettu ja muotoon silitetty. Pyykkinarua odottavat sisälleen.

Ehkä tästä laukusta tulee aika ärhäkän karkkivärinen. No eipä ainakaan ole mitäänsanomaton!

Vaaleanturkoosiin ruutukankaaseen perustuva laukku oli eilen tikattavana, mutta tikkaus on vielä kesken. Sankakappaleet sain samaan malliin kuin karkkivärisen laukun sangatkin.

Vastapainoksi jotain hieman hillitympää. Kuten eilisessä postauksessani jo mainitsin, olen etsinyt esiin pelargoniakuvioista kangasta hyödyntävän kangasyhdistelmän. Tässä se on:


Hyvin erilainen setti kuin tuo ärtsyn karkkivärinen!

Tyynynpäällisen takakappaleeseen sain eilen television ääressä tikatuksi suunnittelemani mutkittelevan viivan. Muutama konetikkaus kiinnittämään vuorikangas, niin pääsen kokoamaan päällisen. Vihdoinkin.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails