Monday, 12 October 2015

tauko.

Tänä vuonna tähän mennessä olen valmistanut neljä tilkkupeittoa:


Olen tänä vuonna kirjoittanut 146 blogikirjoitusta ja kaikkiaan olen kirjoittanut niitä 1059. Kommentteja blogiini on tullut 3791 kappaletta - osa näistä omia vastauksiani teidän kommentteihinne. Kiitos kaikille lukijoilleni - teille, jotka olette kannustaneet minua tilkkuharrastuksessani!

Nyt pidän tauon. En tiedä, kuinka pitkän, vai lopetinko kokonaan. Hyvää jatkoa teille kaikille!

23 comments:

Hieno tar said...

Hyvää taukoa, palaa takaisin virkistyneenä.

Tilkkureppu said...

Tauko on aina paikallaan, kun siltä tuntuu, mutta toivon, että et lopeta kokonaan, vaan palaat levänneenä ja virkistyneenä.

Tilkkuilo said...

No ok, tauolle saat mennä, mutta ethän voi kokonaan lopettaa!!? Mallit ja ohjeet elää onneksi blogissasi vaikka et uusia kirjoittaisikaan, vähään aikaan. Virkistävää taukoa!

Irma said...

Nyt en ymmärrä.....

Perhoneito said...

Toivottavasti tauko riittää ja palat ilahduttamaan värikkäillä töilläsi uudella innolla!! Töistäsi on saanut valtavasti inspiraatiota ja iloa!

Tiina said...

Jos blogi ei enää innosta niin toivottavasti Instagram kuitenkin jotta voi edelleen nauttia sun värikkäistä ompeluista. Kaikkea hyvää sulle!

Soile Kivinen said...

No voihan rähmä. Toivottavasti kuitenkin pidennetty viikonloppu riittää tauoksi.

Poppy said...

Huikea tahti, lukija kiittää! Toivottavasti pieni loma piristää!

Anonymous said...

Voi miten ikävä kuulla mutta sinulla on varmasti omat syysi. Sinun kirjoitukiasi on aina kiva lukea ja olen paljon oppinut neuvoistasi. Olen jopa rohkaistunut värien käytössä ja se on ollut piristävää. Toivottavasti palaat pian, kaikkea hyvää sinulle ja Taivaan Isän siunausta elämääsi.

Tilkku & Tilkku said...

Virkistävää paussia. Toivottavasti palaat pian takaisin värikkäiden kankaittesi ja innostavien ideoittesi kanssa. Hyvää syksyn jatkoa. Jään kaipaamaan tarinoitasi.

Eija said...

Kauniita peittoja olet ommellut. Virkistävää taukoa.

Helena said...

Olet todella kirjoittanut paljon blogeja ja myös ommellut ahkerasti. Toivon, että palaisit, koska itse olen saanut runsaasti vinkkejä omiin ompeluksiini sinun töistäsi. Olen myös uskaltanut käyttää rohkeammin värikkäitä kankaita. Kiitos vinkeistä ja ohjeista, joita olet jakanut muille. Jaksamisiin.

Maire said...

Älä kuitenkaan lopeta. Tykkään Sinun tavastasi tilkkuilla ja olen pitäyt kaikista töistäsi. Nauti tauostasi.

PikkuBertta said...

Pieni tauko on aina välillä ihan paikallaan,mut ethän lopeta kokonaan....☺

*VEKKI* said...

Kiitos Sinulle Tilkunviilaaja, olen monen monta ohjetta ja apua saanut blogistasi. Ymmärrän hyvin, että tällaisen rupeaman jälkeen tauko on paikallaan. Oikein hyvää syksyä Sinulle!

Päivityksiä said...

Blogiväsymystä tuntuu nyt olevan ilmassa useammallakin, juuri edellisessäkin lukemassani, ja itsekin asiaa ajoittain pohdiskelee. Toivottavasti sinä innostut vielä bloggaamaan ihanista töistäsi, vaikka sitten maltillisemmalla tahdilla mutta kuitenkin jakamaan väri-iloa ja niksejä meille muillekin. Pirteää syksyä!

Hannele said...

Tauko tekee varmasti hyvää - tervetuloa takaisin sitten jos/kun siltä tuntuu!

Satu said...

Kaipaamaan jään minäkin värikkäitä postauksiasi! Mutta tiedän, että joskus vaan on kunnon tauon paikka! Elämässähän on muutakin kuin blogimaailma... Värikästä ja rentouttavaa syksyä!!!

Anonymous said...

Kiitos sinulle hyvistä ideoista ja huippukivasta blogista! Sitä on ollut ilo lukea jo pelkän hyvän suomen kielen käytön takia. Oma tilkkuharrastukseni sai blogistasi alkuinnostuksen ja olen sitä seurannut tiiviisti. Kunpa et kokonaan lopettaisi... Hyvää jatkoa elämääsi!

Tarja said...

Tauko tekee aina kaikille terää. Syysloman jälkeen voi olla jopa mukava jatkaa. Aurinkoa syksyyn!

Piiku said...

Elämä vaan on.
Ihania postauksia sulla, olen seuraillut tosi mielenkiinnolla, vasta-alkaja kun olen tällä saralla. Pidä tauko, nauti elämästä - ja tule takaisin! :)

Tiinatei said...

Rentouttavaa taukoa - ja tapaamisiin!

Rva Pioni said...

Elämän eri vaiheet...
Hyvää ja virkistävää taukoa.
Minäkin odotan että palaat.
Virityn täällä.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails