laskin väärin.

Aloitin edellisen blogikirjoitukseni kertomalla laskeneeni uusimman tilkkupintani blokit, ja etten ollut lainkaan varma, että olin laskenut oikein. Tunnenpa itseni ja laskutaitoni tosi hyvin!

En pettynyt juuri lainkaan enkä ollenkaan ollut hämmästynyt, kun ladoin pari päivää sitten kaikki blokkini lattialle ja huomasin, että niitä oli yksi vähemmän kuin olin laskenut.


Supernova-blokkien väliin oli eksynyt yksi economy-blokeista ommeltu nine-patch-blokki. Laskin pinossa olleet blokit selaamalla niiden nurkat, jolloin yksi erilainen blokki meni minulle aivan täydestä.

Ladoin blokit lattialle melko sattumanvaraiseen järjestykseen, ja ottamastani kuvasta oli hyötyä suunnitellessani lopullista blokkijärjestystä.


Kylläpä blokkini ovat värikkäitä! Niissä ei ole mitään logiikkaa tai järjestystä, mutta valkoiset osuudet pitävät kuviot kurissa.

Tänään minulla on kyllä kaikki blokit ommeltuna ja olen myös ommellut ne yhteen. Minulla on siis tilkkupinta koossa! Se vain valmistui niin myöhään, etten pystynyt ottamaan siitä valoisaa kuvaa.

Seuraavaksi minun on kai palattava takaisin economy-blokkien pariin. Eiköhän sekin työ taas vaihteeksi maistu! Ja kohta niitä pieniä neljän neliön blokkejakin on sen verran monta koossa, että voin ruveta kokoamaan niistä tilkkupintaa. Näissä kahdessa projektissa hurahtaa vielä tovi jos toinenkin.

Silti mietin seuraavaa uutta projektia! Mihin sitä mahtaisi ryhtyä?! Ehkä olisi aika vaihteeksi rajoittua pariin, kolmeen väriin näiden moniväristen pintojen jälkeen.

Ai niin, ja minullahan on kaksi tilkkupintaa tikattuna. Toisen olen ehtinyt myös tasoittaa, ja siinä on nimilappu valmiina. Reunakantinkin ehdin valmistaa. Jätin sen kesken, jotta ehtisin valmistaa Supernova-blokeista tilkkupinnan ja saada sen Soilen Tilkkupajaan tikattavaksi ennen kuin hän lähtee pitkäksi aikaa pois.

Ehkä jo piankin saatan jakaa teille myös valmiin tilkkupeiton kuvia!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.