saavutus!

Tutkailin äskettäin heinäkuisia puuhiani vuosien varrelta ja huomasin työstäneeni Nalle Puh –aiheista ristipistotyötä viimeksi vuonna 2011. Se jäi silloin erittäin vähän kesken eikä se ollut vielä pari päivää sitten edelleenkään valmis. Mutta nyt pistelin viimeiset pistot työhön ja sain sen lopulta valmiiksi!


Solmupistoista (ja muutamasta ääriviivapistosta) tämä jäi kanittamaan. (Solmupistoja näkyy tässä olevan kokonaista yhdeksän kappaletta.) Muistaakseni kompastuin siihen, että koetin tehdä I-haan silmiä, mutten muistanut pistojen mekaniikkaa ulkoa. Sain aikaiseksi vain piston, en solmua. Turhautuneena heitin työn käsistäni – kuudeksi vuodeksi!

Viimeisten pistojen tekemiseen meni yhteensä noin kolme varttia aikaa. Siksi jäinkin miettimään, mikä saa ihmisen toimimaan näin merkillisesti. Ompelen ja ompelen tarkkaa työtä tuntien ja tuntien ajan. Ja viime metreillä – ei vaan viime senteillä taittelen työn pois enkä tartu siihen vuosikausiin!

Nyt toivon vain, että saan höyrytetyksi kankaasta taitosjäljet, jotta saan työni kehyksiin ja kunniapaikalle seinälle. Onhan tällainen unohdetusta/laiminlyödystä lopulta valmiiksi viety ristipistotyö sentään upea saavutus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.