seuraava projekti.

Viime viikolla rupesi tuntumaan, että olin tehnyt vähään aikaan viimeisen kaitaleprojektin. Ompelinkin niitä neljä miltei peräkkäin. Tyylikkäiden sini-vihreä-violettien batiikkien ja yksiväristen jälkeen aloin myös kaivata hillitöntä värikkyyttä.

En ole luonnostani mieltynyt niin sanottuun rusettiblokkiin, mutta sitten näin sitä käyttäviä, viehättävän värikkäitä toteutuksia. Etsin netistä ompeluohjeen, tekaisin yhden koeblokin ja jatkoin siitä.

Ensin sommittelin sinertäviä kangaspareja. Tein koeblokilleni kavereiksi kolme blokkia lisää. Ylin blokki vasemmalla oli koeblokkini.


Valitsin seuraaviin blokkeihin räväkämmät värit ja lisäsin kontrastia.


Näitä ei kyllä voi sanoa tyylikkäiksi!

Jatkoin blokkikankaiden leikkaamista ja blokkien ompelua, kunnes minulla oli koossa kuusitoista tosi värikästä rusettiblokkia:


Monivärinen kattaukseni on vasta alussa, mutta se näyttää lupaavalta! Aion suosia kirkkaita värejä ja ottaa leikkuupöydälle (tai paremminkin –lattialle) myös uusia kankaita, joista en vielä ole ommellut mitään!

Arvaan, että tästä tulee todellinen jäännöspalaprojekti! Siis projekti, josta syntyy tuloksena paitsi tilkkublokkeja, myös paljon jäännöspaloja!

Kommentit

*VEKKI* sanoi…
Onpa kiva malli tämä. Nätti tulee.
Teje Karjalainen sanoi…
Hei! Tama on tosi hyva! En ole itsekaan kokeillut tata blokkia mutta tykkaan kovasti tasta jossa pallot korostuvat. Marysen tyo Pantone kilpailuun innosti minua kovasti. Hyvaa viikonloppua! x Teje

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.