valmis vaalea tilkkupussukka.

Töölön Tilkkupajan ja Tilkunviilaajan supermyyjäisissä voit tavata uuden tilkkupussukan nimeltä Ketunleipiä.


Ketunleipiä-tilkkupussukka on pieni ja söötti:

  • Leveys ylhäältä noin 21 cm
  • Korkeus noin 15 cm
  • Pohjan leveys noin 5 cm
  • Kantolenksun ompelin 6 cm x 42 cm kaitaleesta – Street-malliston vetoketjupussukka jälleen.


Tule Töölön Tilkkupajan ja Tilkunviilaajan Pop-up Store –myyjäisiin osoitteeseen Vänrikki Stoolin katu 10 B lauantaina 23.5.2015 klo 10-16, niin voit nähdä söpön Ketunleipiä-pussukan ilmielävänä!


Halusin saada vetoketjupussukan valmiiksi myyjäisiin ja onnistuin. Silti tein sisätaskuun jujua eli ompelin sen tilkuista ja kiinnitin Tilkunviilaaja-merkin taas huolettomasti vinoon. Siis tarkoituksella!


Valmiissa pussukassa kangasmerkin vinoa asettelua ei edes huomaa. Jos uusi omistaja sen huomaa, hän tietenkin luulee minun ommelleen huolettomasti tai taitamattomasti.


Kuvasin pussukan taas pihan kallioportailla ja sulloin saman muovikassin sen sisään kuin esimerkiksi Bilehile-pussukassa oli. Tämä pussukka näyttää paljon rauhallisemmalta kuin varsinkin Bilehileen katsepuoli.

Bilehile-vetoketjupussukasta puheen ollen, Tytär valitsikin toisen pussukan itselleen. Niinpä Bilehilekin on myytävänä Töölön Tilkkupajan ja Tilkunviilaajan yhteisissä supermyyjäisissä lauantaina 23.5.2015!


Tässäkin pussukassa on eläimiä, joilla on silmät, mutta tuollaiset pistemäiset eivät näytä lainkaan uhkaavilta.


Päättelin vetoketjun taas kangaspaloilla. Nyt ne sattuivat olemaan juuri sen mittaiset että valmiissa pussukassa ne näkyvät sopivasti. Olen ommellut sellaisiakin versioita, joissa on aivan ylipitkät lipareet, ja sellaisia, joissa lipareet eivät näy juuri lainkaan.


Pussukassa on jäykistävänä kerroksena collegejerseytä, tällä kertaa Miehen loppuunkulahtaneesta hupparista leikattua. Olen ihan tyytyväinen, että voin hyödyntää käyttökelvottoman vaatteen, eikä valmiista pussukasta silti arvaa, ettei siinä kaikki olekaan kaupan uutta tavaraa. Collegejerseyn takana on tikkausvanua.


Konetikkaukset ovat taas suoria, koska tykkään niiden antamasta ryhdikkäästä ilmeestä. Tikkasin ihan vaalealla ja vielä vaaleammalla langalla.


Seuraava pussukkaprojekti on miehinen. Rupesin miettimään, osaisinko tehdä miehekkään oloisen vetoketjupussukan, jos oikein yrittäisin. Lähdin siltä pohjalta, että kasasin yhteen kasaan kaikki ompelupöydällä olleet ei-kukalliset tilkut. Niitä ei ollut ihan hirveän paljon.

Sitten ompelin tilkkuja aika lailla satunnaisesti yhteen. No olin kyllä ensin tarkistanut, että varastoista löytyisi tilkkuihin sopiva vetoketju.


Tällaisia tuli minun miehekkäistä tilkkupinnoistani, siis toistaiseksi. Näitä pitää kasvattaa vielä vaikka kuinka paljon. Mahtavatko miehekkäät ompelupöytälöydöt riittää, vai joudunko kurkistamaan tilkkukangaskaappiin? Aika näyttää.

Kommentit

Kirsti sanoi…
Oi, kun tulikin söötti pussukka :)Mie olen nyt opetellu tuota vetoketjun päihin tuon kankaan laittoa :)
Tilkku & Tilkku sanoi…
Kiva kettupussukka. Arvelen, että pop-up-puodissanne käy aikamoinen vilske ja paikalta poistuu onnellisia pussukoiden omistajia.
Tilkkureppu sanoi…
Kauniita pussukoita myyjäisissä, ja varmasti kauppa käy:)
Irma sanoi…
Kovasti olet ahertanut lauantaiksi tuotteita asiakkaille:) Toivottavasti saatte paljon kävijöitä ja ostajia:)
Tiinatei sanoi…
Iloista myyjäispäivää! Ainakin teillä on hyvät tuotteet!
Kix sanoi…
Olipa kiva vierailu blogissasi. Ihania tilkkutöitä sinulla! Huomiseksi sadepäiväksi olen varannut pieniä tilkkupaloja, joita leikkelin viime viikolla euroviisujen esikatselu maratoonia seuratessani. Ajattelin tehdä seinävaatteen. Katsotaanpa mikä siitä sitten lopulta tulee :).

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.