Sunday, 1 February 2015

alisuoritusta.

Tein tehokkaan tuotantolinjamaisesti useamman tilkkublokin niin, että katsoin koko ajan mallia valmiista neljän blokin yhdistelmäblokista. Blokkeja oli valmistumassa tarpeeksi neljään yhdistelmäblokkiin. Mitä tapahtui?


Ei tullut takkia neljää yhdistelmäblokkia, tulikin vain liivit kaksi yhdistelmäblokkia. Kunnostauduin taas alisuorittamaan. Tein yhden blokin väärin, silitin ja kaikkea.


Tein sitten toisenkin blokin väärin. Silitin ja kaikkea.


No, ei tässä tarvitse kuin tehdä kaksi blokkia uudelleen. Vialliset voi taas käyttää tilkkupeiton taustakappaleessa. Onneksi ompelin hauskimmasta kankaasta oikeanlaiset blokit!

Siitä tulikin mieleeni. Hieno muotipiirrosaiheinen kangas on epätasainen laadultaan! Kangas on tasalaatuista, ei siinä mitään, mutta kuvat ovat yhtäällä tyylikkäitä – kuten tämä iltapukuinen nainen tässä:


Tai tämä Dior-henkisesti pukeutunut neitokainen tässä:


Toisaalla piirrokset ovat hiukan tökeröitä, kuten näiden neitosten kasvot.


Heidän vaatetuksensa tai asentonsakaan eivät ihan vakuuta.

No, kiva kangas tämä on kuitenkin! Ensimmäistä kertaa käytän, vaikka ostin tämän jo vuonna 2013 käydessäni Saint-Marie-aux-Minesin tilkkutapahtumassa.

Mainostan vielä, että päivitin juuri Helsingin tilkkukilta Syyringin www-sivut. Käykää tutustumassa esimerkiksi viime touko-kesäkuussa pidetyn Tilkut piknikillä -tilkkutyönäyttelyn kuviin!

3 comments:

Hieno tar said...

Voi harmi virheistä :\ Onneksi vain pari blokkia uusiksi. Vaatekuvioinen kangas on muuten upea, mutta todellakin noi kasvot on suoraan sanottuna hirveät.

Tilkkureppu said...

Samaa ajattelin myös, että onneksi kun vain kaksi blokkia meni väärin:) Aina kuitenkin harmittaa:(
Kaikki kankaat näissä blokeissa ovat kauniita. Jänniä väriyhdistelmiä, tulossa kiva tilkkupinta!

Tiinatei said...

Tuo vaatekangas on tosi hauska. Punamekkoisen meno näyttää aika äkäiselle, eiköhän mekko olekaan mieleinen. Kivoja kuvia Syyringin näyttelystä!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails