Sunday, 11 January 2015

mitä ajattelin tänään vuosia sitten.

Tänä samaisena päivänä viisi vuotta sitten tunnustin aloittaneeni uuden projektin (tilkkupussukka, mikäs muukaan), vaikka muitakin töitä oli vaiheessa. En siis ole kehittynyt lainkaan noista ajoista. 

Voi ei! Neljä vuotta sitten kirjoittamani blogipostaus toi taas mieleeni epäonnistuneen tilkkulaukun. Kerron tässä postauksessa väkertäväni laukkua parastaikaa. Siitä ei tullut niin yhtään minkäänlaista! Ihan tyhmä!


Kas, näihin aikoihin vuonna 2012 ompelin myös lapsekasta peittoa. Vauvanpeiton kokoinen tilkkutyö oli tekeillä Helsingin tilkkukilta Syyringin ”Lapsettaa” –näyttelyyn. Pehmeää ja possunpunaa -tilkkupeitto oli näytteillä samana vuonna myös FinnQuiltin kansallisessa tilkkutyönäyttelyssä.

Kaksi vuotta sitten minulla oli kiire. Olin päättänyt tehdä tilkkupeiton lahjaksi kahdelle vanhalle ystävälleni, joten valitsin joutuisasti valmistuvan mallin. Silti jouduin työskentelemään tosi uutterasti, että peitto valmistui ajoissa. Vanhat ystävät –tilkkupeitto näytti valmiina tällaiselta:Köh, vuosi sitten ompelin juuri kehyksiä heinäkuussa 2014 valmiiksi saamaani Kuusten kuiske –tilkkupeittooni, johon ompelin ripustuskujan vain pari päivää sitten. Projektini eivät tosiaankaan aina valmistu yhtä ripeästi kuin Vanhat ystävät –tilkkupeitto!

2 comments:

Irma said...

Nämä vuosikatsaukset ovat kyllä mukavia:) Tulee itsekin tarkistettua tilanne miten on tuulut muutoksia vai onko tullut.
Joskus kun olen katsonut vanhoja, oikein vanhoja tilkkutöitäni niin oikein ihmetyttää mitä on silloin ajatellut;)

Teje Karjalainen said...

Hei! Hyvia projekteja ovat olleet! Hauska ajatus katsoa nain aiempia vuosia. Voisi ottaa tavaksi muistella vaikka kerran kuussa. x Teje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails