esimakua blogiarvontavoitosta.

Ruskehtavat tilkkulasagnepalat ovat jalostuneet, saaneet ympärilleen lisätilkkuja ja blogiarvontani voitto eli aito Tilkunviilaaja-tilkkupussukka on melkein valmis. Katsokaa vaikka:



No ehkä tässä on muutama työvaihe tarpeen ennen kuin voin lähettää pussukan blogiarvontani voittajalle.

Minulla on käynnissä blogiarvonta, sillä Tilkunviilaajan blogi täyttää viisi vuotta 3.11.2014. Osallistu arvontaan blogiarvonta-postauksessani täällä. Voit osallistua keskiyöhön 3.11.2014 asti.

Asettelin tilkkupinnat niin kuin ne asettuvat vetoketjun kumpaakin puolta (vetoketjua minulla ei ollut kuvauspaikalla mukana):


Ulkona oli kuitenkin tuulista, ja ensimmäisestä otoksestani tuli tällainen:


Tästä kuvasta ei ehkä olisi saanut ihan oikeudenmukaista käsitystä tilkkupinnoista.

Huomasin tänään, että on 24. päivä eli erääseen juhlapäivään on kaksi kuukautta aikaa. Ajattelin ensin tehdä teemapostauksen aiheeseen liittyen, mutta ehkä kaikki eivät tykkää, että asiasta muistuttaa ihan näin aikaisin, joten jätän teeman toistaiseksi käsittelemättä. Sanonpahan vain, että esimerkiksi tällaiset matkalaukun nimilaput ovat aika kivoja lahjoja.

Unelmat voivat toteutua. Olen blogissanikin julkisesti julistanut unelmoivani tietyistä kukkakuvioisista tapeteista, tässä postauksessa vuodelta 2011 – vaikka samalla arvelin, etten ehkä hirviäisi laitella sillä seiniä. Tänään kävin hakemassa seitsemän rullaa juuri tätä tapettia olohuoneen kolmea seinää varten. (Neljäs seinä tulee hillitympää.) 

Kommentit

Irma sanoi…
Tapeettisi on aivan ihanaa:)
Tiinatei sanoi…
Haluaisin nähdä tapetin sitten seinällä kun se sinne päätyy! Itse jouduin aikanaan tilaamaan työhuoneeni tapetin Englannista, olin vuosikausia kuljetellut lehdestä repäistyä tapettikuvaa mukanani, eikä ko. seinäpaperia Suomesta saanut. Enkä ole katunut, vaikka olen jo kuusi vuotta tuijotellut todella voimakaskuvioista seinää. Nimimerkillä Tapetteihin(kin) voi jäädä koukkuun.
Poppy sanoi…
Kaunis pussukka tekeillä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.