Tuesday, 5 August 2014

tykkään!

Kesäisen värinen "leijuvat neliöt" -tilkkupeitto on kirvoittanut lukijoilta myönteisiä kommentteja, joista syvimmät kiitokseni! Minunkin silmääni se miellyttää, mutta vasta nyt olen varma, että peitto – sitten kun se valmistuu – tulee olemaan yleisömenestys:


Kissa on erehtymättömällä mukavuustutkallaan valinnut sen tämän hetken mieluisimmaksi lepopaikaksi. (Pidän peittoaihiota parhaani mukaan muiden tekstiilitavaroiden alla, mutta se on pari kertaa jäänyt hetkeksi esille ja joka kerta heti – vips – Kissa löytyy peitolta!)

Koska tilkkuilurintamalta ei mitään uutta, näytän asiaan hiukan liittyvän uuden alun:


Amanda kehui Crazy Mom Quilts –blogissaan, että jäännöskankaista leikatuista suikaleista virkkaamalla saa kivan tuntuisen ja näköisen maton. Olen aloittanut. Sain Töölön Tilkkupajan longarm-tikkauksen jälkeen takaisin leijuvien neliöiden taustakappalekankaasta yli jääneitä kaitaleita, ja kapeimmista leikkasin ensimmäiset ”kangaslankani”. Matonkuteiksi näitä taidetaan sanoa, mutta on ikävä kutsua näin sööttiä kangasta matonkuteeksi. Mitä arvelette? Valmistuuko virkattu mattoni pian/joskus/ikinä? Ostin sentään virkkuukoukunkin varta vasten tätä varten!

3 comments:

Hieno tar said...

Nytkö aloitat? Koukunkin olet jo hankkinut, Kivaa odotella lopputulosta ;)

Marle said...

Minä virkkasin kesälomalla kolmosen koukulla (auttamattoman pieni) purettua matonkudetta. Ei tullut uutta mattoa, tuli vain kaksi pannunalustaa.

*VEKKI* said...

On tosiaankin kiva idea tuo virkkaus. Ja kiva vaihteluksikin. Kyllähän kisuliini tietää mikä on uusi, lämmin, ja kaunis nukkumaalusta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails