Monday, 11 August 2014

tilkkulaukku valmistumassa.

Näistä taitaa lopultakin syntyä tilkkulaukku, näistä jäännös-kolmio-neliöistä ompelemistani tilkkupinnoista.


Etsin nimittäin esiin vetoketjun sekä kankaan vetoketjuliparetta, sankoja ja huolittelukaitaletta varten. Kuulostaa ehkä yksinkertaiselta, mutta ah, valinnan vaikeutta! Päätin lopulta mennä vaalealla värimaailmalla enkä käyttää mitään tilkkupinnasta jo löytyvää kirkasta tai muunkaan sävyistä kangasta.

Vielä sain aikaiseksi vanutikata vetoketjuliparekappaleet!


Tällä kertaa tikkasin pintaan teräviä kärkiä. Myös ompelin vetoketjun kiinni liparekappaleisiin, mutta en viitsinyt enää huolitella toisia reunoja (kuvassa alimpana näkyy risareuna oikein hyvin). Oo-la-laa, olinpa silti aikaansaava! Kolme kertaa jouduin kyllä kehottamaan itseäni jatkamaan, kun en olisi millään viitsinyt siirtyä vaiheesta toiseen.

Vielä ompelin laukku- ja vuorikappaleen muotoonsa, mutta niistä ei ole kuvaa. Myöhemmin! Toiveita tämä joka tapauksessa herättää, että uusi tilkkulaukku olisi piankin valmis!

2 comments:

Tiina said...

Tosi kivoilta näyttää nämä laukkupalat, minunkin tekisi mieli tehdä jotain tämmöistä.

Mari Ohenoja-Miettinen said...

Kiva laukku tulossa.
Laukuissa on paljon työvaiheita, varsinkin jos laittaa taskuja ja muita härpäkkeitä sisälle. Itsestäni olen huomannut, että on paras tehdä koko hoito loppuun asti tai se jää keskeneräiseksi mielenkiinnon lopahdettua. Pussukat puolestaan valmistuvat syystä tai toisesta sutjakkaammin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails