välipaloja.

Erivärisistä jäännöstilkuista kokoamiani neliöitä on 8 x 9 kappaletta eli yhdeksän kahdeksanblokkista riviä. Olen ommellut välipalat nyt kahdeksaan riviin, joista tässä kolme viimeisintä:


Keltaisista, oransseista ja punaisista paloista olen nyt edennyt sinisen ja turkoosin kautta vihreään. Viimeinen rivi vielä!


Leikkasin sekä vaaleasta että tummasta kankaastani kuusi kaitaletta, jotka ompelin pitkiltä sivuilta yhteen ja leikkasin sen jälkeen välipaloiksi. Jouduin kuitenkin leikkaamaan vielä yhden kaitaleen, jotta minulla olisi tarpeeksi välipaloja. Aika hyvin arvasin menekin.

En ole vielä päättänyt, minkä levyiset kaitaleet ompelen rivien väliin. Täytyy hiukan laskeskella ensin, jotta peitosta ei tule jättiläismäisen pitkä suhteessa leveyteen.

Tänään pääsen hakemaan valmiin geometrisen tilkkupintani Töölön Tilkkupajan tikkauspalvelusta! Jipii! Tuskin maltan odottaa, että näen sen tikattuna! (Mutta puoli-blaah, tämä merkitsee myös sitä, että ”pääsen” tasoittamaan peittoa ja leikkaamaan ja ompelemaan sille reunakanttia.)

Kommentit

*VEKKI* sanoi…
Kivan näköistä tulee. Odottelen miltä näyttää valmiina!
Unknown sanoi…
Jep, samoin täällä odotellaan, miltä näyttää valmiina!
Tilkkureppu sanoi…
Kivan näköistä välipalaa!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Herkullista välipalaa. Jäännöspalalaatikkosi taitaa olla ehtymätön.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.